keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Dance it, shake it, feel it!

Source: google.com via Emma on Pinterest

Tuli tanssahdeltua tuo Sh’bam ohjelma ja voin kertoa, että on niin hauskaa ettei edes tajua treenaavansa! Tunti kestää sen 45 minuuttia ja hiki virtasi ensimmäisestä lämmittelykappaleesta alkaen.

Les Millsin mukaan tunnilla palaa noin 506 kaloria. Tein treenin hieman kevyemmin, tunnustellen ja sain palaamaan 451 kaloria mittarin mukaan. Keskiarvosyke oli 151.

En malta odottaa, että opin ohjelman ja voin todella fiilistellä ja jammaila sillä se on kaiken aivain treenissä. Hauskuus pitää näkyä asiakkaille ja jos ohjelman osaa etu- ja takaperin, voi fiilistellä ja nauttia. :)

SATS-kuntokeskuksilla tunti on jo käytössä ja aika moneen paikkaan on tunti vuoden alusta tulossa. Ehdottomasti kannattaa tunnille mennä jos tykkää tanssillisista tunneista.

Uusimmassa FIT-lehdessä oli treenivinkki: kahdessa viikossa core timmiksi. Ajattelin testata toimiiko. Aloitan huomenna kun Kirppu nukkuu aamupäiväunensa. Raportoin tulokset. :)

Tänään kävin crossailemassa, keskisykkeellä 156 ja kaloreita paloi 495. Maanantai-iltana kävimme koko perheen voimin iltakävelyllä. Voi että, oli mukavaa. 

Ei kommentteja: