Minä tekstien takana

Kuka on H, joka innokkaasti päivittelee blogiaan ja rakastaa treenaamista? :)

Olen 3-kymppinen kesällä 2011 syntyneen tytön äiti. Ajatus blogin pitämisestä lähti, kun raskausaikana kertyi kiloja melkein 20 ja ajattelin, että ehkä voisin kirjoitella omaksi ilokseni vauvavatsan pienennys-projektista. Samalla mietin, että ehkä blogista on jollekin toisellekin apua sillä tiedän, että moni kamppailee raskauden jälkeisten kilojen kanssa. Nyt blogin pitäminen on jo rutiinia ja tavoitteena on kertoa omista treeneistä, elämästä sekä jakaa tietoa oikeanlaisesta ravitsemuksesta sekä treenaamisesta.

En ole aina ollut niin aktiivinen. Lapsena kokeilin jos jonkinlaisia lajeja läpi, mutta koskaan mikään niistä ei tuntunut kiinnostavan. Ainoa, jota olisin halunnut tehdä oli ratsastus mutta rakas äitini ei sitä minulle sallinut. Hän perusteli sen olevan kallista ja näin ollen meillä ei ollut siihen varaa. Myöhemmin aikuisiällä rivien välistä luin, että äitini pelkäsi itse hevosia eikä halunnut minulle sattuvan mitään.

Teini-ikä meni laiskotellessa ja vasta 2004 otin itseäni niskasta kiinni ja liityin paikalliseen kuntokeskukseen. Siitä lähtien olen harrastanut liikuntaa ja ratsastuskin oli harrastuksena 3 vuoden ajan.

Jo 2004 pohdin ohjaajana toimimista kun salillemme ilmestyin koulutuksesta ilmoitus. En kuitenkaan tuolloin uskaltanut lähteä kouluttautumaan koska itsellä ei treenitaustaa ollut kovinkaan pitkää aikaa. Vuonna 2009 tuli mahdollisuus uudelleen ja päätin, että nyt on se aika. Lajina oli crossing.
Rakastuin ohjaamiseen todella paljon ja halusin kehittää itseäni lisää joten kävin muutamia pieniä lajikoulutuksia ja syksyllä 2010 osallistuin kuntosaliohjaajan koulutukseen. Koulutuksen aikana sain tietää odottavani Ipanaa. <3 Jo ennen raskautta halusin suorittaa spinning-koulutuksen mutta en ehtinyt joten päätin, että heti synnytyksen jälkeen sen teen ja näin tein syksyllä 2011. :) Lisäksi halusin perehtyä Les Millsin lajeihin ja kävin Sh'bam-koulutuksen joulukuussa 2011 sekä keväällä 2012 CxWorx-koulutuksen.

Koen, että blogin pitäminen on antanut itselle lisädraivia treeneihin.  Rakastan liikuntaa ja sen tuomaa hyvää oloa! Harmittelen aina, että miksi en tajunnut tätä aikaisemmin mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ;) Toivon, että lukijat saavat tästä blogista myös itselle treeneihin jotain uutta.

Vaikka ohjaaja olenkin, olen aivan tavallinen tallaaja. Rakastan hyvää ruokaa ja herkkujakin. Niistä on vaikea pitää näpit erossa. Mutta mottoni onkin, että kaikkea kohtuudella.

Nautitaan olostamme ja pidetään pieni pilke silmäkulmassa! ;)

Ei kommentteja: