sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Viikon treenit ja lisää unta kiitos

Source: etsy.com via Katie on Pinterest


Tämä viikko onkin ollut treenien osalta "tuntuvin" pitkään aikaan. On ollut tuurauksia ja enemmänkin olisi ollut tarjolla, mutta kroppa vaati hidastamaan.

Viikko-ohjelma on sisältänyt

3x CxWorx
3x Sh'bam
2x Kinesis
1x VK-spinning
1x Venyttely
1x Crossing.





Tarjolla olisi ollut vielä yksi VK-spinning, Reisi-Vatsa-tunti x 2 sekä CxWorx, mutta ei vaan mitenkään kroppa antanut periksi. Väsymys voitti! En ole palautunut kunnolla tällä viikolla.

Tämän viikon unet on menneet harakoille, koska:
1) en osaa tyhjentää ajatuksia sängyssä vaan mietin kaiken maailman treenikuviot ja asiakkaiden ohjelmat juuri klo 0.00 yöllä!
2) koira sai epilepsiakohtauksen, jonka vuoksi yksi yö meni valvoessa
3) Ipanalla tulee poskihampaat (joka hemmetin koloon - ylös alas tuplana) ja viime yönä herättiin tunnin välein itkemään tukkiutunutta nenää ja hammaskipuja! Ei hymyilyttänyt aamulla... :/

Toivottavasti menee ensi viikko paremmin ja opettelen jossain vaiheessa sen rentoutumisen jalon taidon. Mulla vaan tulee ajatuksen aina juuri ennen nukahtamista mieleen. Mulla oli aikanaan, kun opinnäytetyötä tein, vihko sängyn vieressä johon kirjoitin ajatuksia ylös... vaikka keskellä yötä. :) Toimi erittäin hyvin. Parhaat treeni-ideatkin tulee just sängyssä kun pitäisi käydä nukkumaan... :)

Mutta olen ihminen, joka todella tarvitsee unet. En pysty toimimaan vähiin jääneiden unien jälkeen. Keho ei jaksa ja aivot ei vain toimi. Tiedän ihmisiä, jotka toimivat täydellisesti alle kuuden tunnin unilla... Not my cup of tea... Ei onnistu!

Mukava alkavaa viikkoa! :)

Ei kommentteja: