maanantai 12. syyskuuta 2011

Takataskussa Sisäpyöräilyn ohjaajakoulutus :)


No niin, nyt on piiitkä viikonloppu takana ja ohjaajan paperit takataskussa. :) Ai että on hyvä olla. Lauantaina aloitettiin aamupäivällä demotunnilla ja jatkettiin iltaseen saakka. Käytiin ihan alusta alkaen tekniikkaa ja tunnin rakentaminen läpi. Lisäksi vedettiin ihan randomina oma valintainen kappale omalle ryhmälle. Hui kun se oli muuten paniikin aiheuttavaa! Itsellä ei takana ole spinningiä kovinkaan montaa tuntia ja oli ennen tuntia vielä hieman hakusessa asiat, mutta kun on kuitenkin ohjaustaustaa niin siinä se meni. Sunnuntaina kyseinen tunti kuvattiin ja analysoitiin perin pohjin! Se jännitti mutta se meni todella kivasti kun kotitehtävänä oli rakentaa biisiin tekniikka ja opetella se, jotta on sitten valmiina sen vetämään kameran edessä. :) Hauskaa oli! Sunnuntaina rakennettiin ryhmässä tunti ja käytiin vielä tarkemmin tarvittavia asioita läpi.

Kouluttajat oli aivan huippuja ja pidin myös heidän tuntien musiikeista. Ei muuten ollut viimeisimpiä listahittejä tarjolla. :)

Mahtava, mutta rankka koulutusviikonloppu on nyt takana! Nautin täysin rinnoin ja en malta odottaa että saan rakennettua itselle ensimmäisen ohjelman ja totta kai että pääsen sen vetämään asiakkaille. :)

Sunnuntain ekassa demotunnissa piti himmailla hieman, koska se lenssu on tehnyt tuloaan koko viikon ja sunnuntaina pyöräillessä huomasi että kroppa ei ihan ole kunnossa. Tänään on mennyt Finrexiniä, valkosipulia, mustaherkukkamehua ja keittosuolaliuosta. Tämä flunssa tapetaan vaikka väkisin. Se ei iske tämän enempää!! :D

Viime viikolla torstaina aloitin tekemään pienen vatsalihastreenin ja tarkoitus olisi joka toinen päivä sellainen tehdä aina aamulla tai illalla. Ihan vaan 10-10 minuuttia syville lihaksille tehtävää treeniä jotta korsetin saa taas kasaan.

Seuraava etappi onkin nyt sitten marraskuussa alkava Personal Trainer -koulutus. Sitä odotellessa ja opiskellessa. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

Sugarmindy kirjoitti...

Wohoo! Paljon onnea :)

~Hanna~ kirjoitti...

Kiitos! :)