tiistai 6. syyskuuta 2011

Totaali laiskotus! Tänään sille stoppi ;)

Eilinen meni – kuten ajattelinkin – tyttöjen kanssa. Ei sitä enää jaksanut illalla mitään treenejä ajatella kun oli vatsa täynnä pizzaa! :D Ihan totta! Yritettiin kyllä mennä johonkin kivaan ravintolaan josta olisi saanut hyvää salaattia tai jotain muuta kevyttä, mutta kun kaikki oli kiinni (!) niin pakko oli tyytyä pizzaan. Ja vatsakos sitä kiittää. Illalla katselin itseäni ja sanoin miehellekin, että se on kulta sellainen juttu, että meille tulee toinen vauva: Vatsa oli NIIN turvoksissa että näytti kun olisin ollut 5 kuulla raskaana. ;)

Nyt on olotila sellainen, että aivan kun olisi lenssu alkamassa. Varaa siihen ei ole, koska viikonloppuna on se kauan odottamani sisäpyöräilykoulutus ja siellä sitä polkemista on paljon! Nyt vedän Finrexiniä naamaan ja toivon, että lenssu ei päälle pukkaa.

Menen tänään myös crossaamaan, sillä joskus sekin tuntuu auttavan. MUTTA HUOM! vain silloin kun olo ei vielä ole flunssainen. Kipeänähän ei saa rehkiä ettei tule vakavia jälkitauteja ja sydänlihastulehdusta. Aina pitää antaa kropalle lepo kun se sitä vaatii.

Ajatus oli ensin, että menen spinningiin LadyLinelle, mutta pöhkö minä olin katsonut keskiviikon aikatauluja ja tänään on vasta tiistai. :D Joten suuntaan crossaamaan ja huomenna sitten 1,5 tunnin spinningiin.

Lähde:
pollingerie.nl
Olen luvannut itselleni palkinnon – kun imetys on ohi (mikä melkein on jo, valitettavasti), ostan itselleni totaalisen ihanat ja täydelliset Marlies Dekkersin rintaliivit. Jos et ole tutustunut niin ehdottomasti suosittelen käymään testaamassa. Liivit ovat tukevat ja kauniit, ei haittaa vaikka paidan alta näkyykin. Se on Marlies Dekkersin idea.








Päivän liikevinkki:
Totaaliset täydelliset vatsalihakset!

Sivulankku:
Lähde:
lovetheburnblog.com
Käy vasemmalle kylkimakuulle, kyynärpää olkapään alla suorassa linjassa. Jalat ovat suorana päällekkäin. Nosta oikea käsi lantiolle. Aktivoi ydintuki! Nosta lantio irti maasta kunnes olet kyynärvarren ja jalkojen varassa niin että käden ja jalkojen välissä on kolmio. Pidä tässä asennossa mahdollisimman pitkään, noin 30-45 sekuntia. Vaihda puolta.
Jos haluat haastetta, tee kuvan mukaiset kierrot oikealla kädellä kylkien alle.
Liike on hyvä, koska joudut kannattamaan kokonaisvaltaisesti kehoasi painopisteen ollessa vain käden ja jalkojen varassa. Normaalissa suorassa lankussa painopisteitä on neljä, tässä vain kaksi. Jotta pysyt huojumatta, on sinun pidettävä ydintuki tiukkana ja kunnossa.

Käsikävely punnerrusasennosta:
Käy punnerrusasentoon lattialle, kädet hieman hartioita leveämmässä asennossa. Aktivoi ydintuki! Ota oikealla kädellä ”askel” sivulle, sitten vasemmalla. Palaa takaisin ensin oikea ja sitten vasen. Pidä huoli, että peppu pysyy matalana eikä keskikeho vispaa ja sheikkaa puolelta toiselle. Saman voi toteuttaa jalkojen kanssa. Liike tekee hyvää koko vartalolle, keho joutuu tekemään töitä ja keskivartalon syvät lihakset tekevät töitä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava palkinto, nuo Marliesit :) Jonkun lehden välissä tuli esite, sekä minä että ukkeli ollaan luettu ja kuolattu lehteä vuorotellen :D

Nähdään pian, laittelen viestiä, kun mulla on vaikka joku arkivapaa.

Tsemiä lentsun karkoitukseen & koulutukseen :)

<3 Lare

~Hanna~ kirjoitti...

Ne todella on mun palkinto. Ei enää kovinkaan kauaa tarvitse odotaa. ;) Jokaisella naisella tulisi olla vähintään yhdet MD:t kaapissa. :)

Palataan pian asiaan! <3