maanantai 5. syyskuuta 2011

Toiminimen perustamispohdintaa ja laiskottelua ;)


Tässä olen pohdiskellut perjantaista lähtien tuota oman toiminimen perustamista, mutta aika sekalaista tietoa löytyy internetin ihmeellisestä maailmasta lähinnä koskien toiminimen verotusta. En ole vielä vallan päässyt kärryille asiasta, mutta olen keskustellut muutaman tutun kanssa ja heiltä saanut jo jonkinlaista pohjaa.

Huvittavaa on se, että internetissä ei kyllä sellaista kunnollista ja SELKEÄÄ tietoa löydy. Ja olenpa kuullut sellaistakin, että annetaan aivan erilaisia ja ristiriitaisia tietoja kun asiasta soittelee esimerkiksi verotoimistoon. Miksi tämä täytyy olla niin salatiedettä ja epäselvää? Missään ei esimerkiksi kerrota suoraan kuinka paljon ennakkovero on, mistä se muodostuu. Mutta salapoliisintyöni jatkukoon ja ehkä jossain vaiheessa sen toiminimen perustan. :)

Ei treenaamista voi vihata kun ajattelee sitä hyvää oloa...
Lähde:
weheartit.com
KuntoPlussan sivuilta bongasin tällaisen jutun koskien rankan treenin rasvanpolttoa. Lyhyessä jutussa oli mainittu kuinka rankka treeni oli onnistunut kuluttamaan rasvaa vatsan seudulta enemmän niillä koehenkilöillä kuin sellaisilla jotka olivat treenanneen alhaisemmilla tehoilla. Tästä aiheesta tiedän, että ollaan kahta eri mieltä. Mutta jos toisaalta katsotaan esimerkiksi zumbaa, sehän on aika kova tahtista toimintaa. Harva pystyy olemaan tunnin siellä rasvanpolttoalueella eli peruskestävyysalueella. Sykkeet nousevat väkisinkin sinne vauhtikestävyysalueella ja ovat siellä melkein koko tunnin ajan. On totta, että zumbassa tehdään koko keholla töitä ja keskivartalo on se, joka liikkuu jolloin vatsalihakset niin pinnalliset kuin syvätkin joutuvat työskentelemään.
Toisten mielestä tämä kyseinen rankalla treenillä rasvanpolttoa -aihe on vanhakantaista ajattelua.



Eilinen BodyPump jäi taas välistä. Iski lorvikatarri päivällä nautitun kiinalaisen safkan jälkeen! ;) Tänään jää myös treeni välistä sillä tapaan iltapäivällä ystäviäni ja heidän kanssaan tulee aina tarinoitua useita tunteja jolloin on jo ilta. :) Ehkä kevyet kotivatsatreenit on illalla poikaa.

Ei kommentteja: