sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Aerobista treeniä, siitä on viikonloppu tehty


Tänään oli tarkoitus suunnata BodyPumpiin, mutta ohjaajakollega pyysi tuuraamaan hänen spinning-tuntinsa, joten meni aerobisen parissa tämä viikko täysin. Alkuviikko meni crossaillessa eri kestävyysalueilla ja tänään sitten oikein kunnolla haettiin omia rajoja spinningissä. Ai että, nautin kovasti.

Keskisykkeet on ollut 150 paikkeilla, eli ihan ok. Tosin taas voisi vielä hieman himmailla, jotta pysyisi enemmän siellä peruskestävyysalueella.

Sh’bamia on tullut hieman fiilisteltyä ja täytyy sanoa, että on hiomista kyllä paljon, että saa liikkeet näyttämään hyvältä. Sitten kun liikkeet näyttävät hyvältä, niin pitäisi vielä muistaakin ne ilman videota. ;D Ehkä tämä tästä. Aivan huippubiisi on ohjelman loppujäähdyttelyissä, tosin en tiedä esittäjää mutta löysin sen Christina Aquileran esittämänä elokuvasta Burlesque.

                                           Lähde: Youtube.com                                                             

Kahtellaan ny sit mitä ens viikko tuo tullessaan. :D Reeniä reeniä reeniä… Kävin muuten ostamassa Kärkkäiseltä Lahdesta hieman treenivaatteita. Ostin uudet treenikengät (Nike Free XT Motion  Fit+) ja paitoja 5 kappaletta. Ei riitä vaan täytyy ostaa vielä lisää. :D Treenivaatteita ei ole koskaan liikaa… Ne on niin ihania… voisin kulkea treenivaatteissa pitkin päivää. Ehkä minä en ole soveltuva omalle alalle, kun siellä tulee pukeutua hieman ”siistimmin” eikä treenivaatteisiin. :D

Lähde:
TheShoeGame.com

Mukavaa alkavaa viikkoa! Nautitaan treeneistä! :)

Ei kommentteja: