perjantai 28. lokakuuta 2011

Koulutus kutsuu

Lähde:
www.sportingdegors.nl
Niin se vaan on, että asiat menevät yleensä todella nopeaan tahtiin eteenpäin kun ne on lähteäkseen. Juttelin salin kanssa ja ohjaaja, jonka piti aloittaa keväälle Sh’bamin vetäminen, aloittaa tunnin vetämisen ketjun toisella salilla. Tällöin omalla salilla vapautuu paikka auki. Kävimme salivastaavan kanssa keskustelun ja sovimme, että minä lähden kouluttautumaan kyseiseen konseptituntiin. IIKS!

 




Se onkin meikäläiselle ensimmäinen Les Mills -tuoteperheen konseptitunti. :) Koulutus on joulukuussa ja en malta odottaa. Ohjaajakollegan piti jo tässä kuussa osallistua, mutta oli sairaana joten menemme yhdessä tulevaan koulutukseen. Hän on myös saanut materiaalin valmiiksi ja hänen kanssaan yhdessä tulemme harjoittelemaan ohjelmaa koulutusta varten.

Tunti vaikuttaa minun mielestäni erittäin kiinnostavalta ja haastavalta. Tunti on tanssillinen tunti, mutta vaikka omaisi kaksi vasenta jalkaa, pärjää tunnilla varmasti. Tunnista kerrotaan seuraavanlaista:

Sh’bam on yksinkertaista sisältäen kaikki kuumimmat listahitit. Tunti on hyvä tapa fiilistellä, kohottaa kuntoa ja löytää oma sisäinen starasi. Tunni motto onkin come as you are – leave a star. Tunnin kesto on 45 minuuttia, jonka aikana poltat kaloreita noin 500, muokkaat ja kiinteytät kehoasi yksinkertaisten tanssiliikkeiden aikana. Et edes huomaa treenaavasi, niin hauskaa sinulla on. ;) Tunti alkaa lämmittelyllä jatkuen mahtavilla listahiteillä välillä kevyemmin ja välillä nostaen sykettä. Viimeisenä on jäähdyttely.

Tällä hetkellä meneillään on Sh’bam 5, jonka biisilista on seuraavanlainen:

Party All Night (Sleep All Day)
Oye (Spanish/ Pablo Flores Remix)
Show Me How You Burlesque
Rhythm Is A Dancer
Blow
Born This Way
Maniac
On The Floor
What The Hell
Firework
Something's Got A Hold On Me

Ihan jännityksellä odotan kyseistä koulutusta. Muutama toisen salin ohjaaja sen kävi ja viikonlopusta on tulossa rankka mutta antoisa. :) Cannot wait!

Lähde:
forestlakefitness.com.au

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun face on tökkinyt, tai netti - jompikumpi. Mutta katsotaan lähteekö viesti tänne :)

Ihan mahtavaa, niin ne asiat vaan rullaavat eteenpäin omalla painollaan :)

kiva, kun saatte harjoitella yhdessä ja koulutuksessa tuttu kaveri on varmasti iso tsemppiapu :)! Susta tulee varmasti huippuope :)!

t. Lare

~Hanna~ kirjoitti...

Kiitti Lare! Toivottavasti tulee huippuope! Sun opeista on paljon hyötyä ja odotankin sormet ristissä kevättä! ;) Täytyy löytää hyvä ote ja se omanlainen ote tuohon tuntiin. Mutta innolla odotan. Ehkä se zumbakin sitten jossain vaiheessa kun on hieman valmiiksirakennettua tuntimallia pohjalla. :)