maanantai 10. lokakuuta 2011

Herkuttelua treenien ohella

Jotta treenistä olisi aina jotain ”hyötyä” ;) olen aina osannut nauttia herkuista. Todellinen herkkuahteri. Eilen en ehtinyt tehdä muuta kun muistin että Stockmannilla on Hullut Päivät viimeistä päivää, Tsekkasin kuvastosta ja siellä kun oli aivan ihana pieni Tommy Hilfigerin kotipuku ja olihan se meikäläisen pakko sieltä käydä ostamassa. Vaikka olen vannottanut että en enää vaaleanpunaista kirpulleni osta niin ainoat värit olivat vaaleansininen ja –punainen, ja koska sinistä en nähnyt, oli pakko ostaa tuo vaaleanpunainen sillä pitäähän neidin saada ensimmäinen Tommy Hilfigerin vaate. :)

Kävimme miehen kanssa myös syömässä. Kun ison pihvin napostelee, niin ei hetkeen voi treenata. Illalla oli crossingia ja sen jälkeen oli sauna jo lämmin, joten kotikutoinen treeni jäi tekemättä.

Jotta herkutukset eivät jääneet siihen, napostelin lauantain sipsin jämät ja tänään oli pakko saada juustokakkua. Mielitekoja. :) Yhden palan söin juustokakusta ja mietin, että loput laitan pakkaseen pahan päivän varalle.

Tänään olenkin taas ahkeroinut core-ohjelman parissa ja miettinyt hyviä liikkeitä ja sovitellut niitä biiseihin.

Tarkoituksena on tänään tehdä kotitreeniä joko Jillianin tahdissa tai sitten ihan perusliikkeitä kuten:
  • etunojapunnerruksen miesten malliin
  • askelkyykyt
  • kyykyt
  • kapea punnerrus
  • erilaiset lankut
  • erilaisia vatsaan kohdistuvia liikkeitä

Hyvä liike onkin muuten askelkyykky taakse vipunostoilla sivulle! Harjoittaa hyvin tasapainoa ja sitä keskivartalon hallintaa.

Se mitä rakastan syksyssä ja pimenevissä illoissa on se, että saa vetää villasukat jalkaan ja laittaa paljon kynttilöitä palamaan! Oi sitä tunnelmaa!


                                                                               Source: cfabbridesigns.com via Idée Créative* on Pinterest

Ei kommentteja: