lauantai 8. lokakuuta 2011

Lepoa keholle


Olen ottanut levon kannalta keskiviikosta lähtien. Ja myönnän sen tehneen todella hyvää. Tänään oli aamulla normaali peruscrossingsetti, eihän lauantaiaamun treenistä voi luopua kun se saa niin hyvin päivän käynnistymään. :)

Ennen tunnin alkua päätin, että nyt oikeasti menen siellä peruskestävyysalueella ja kuuntelen kehoani enemmän kuin aikaisemmin. En lähde tykittämään alusta saakka vaan annan keholle aikaa ja otan iisisti. Tiukkaa se teki, mutta onnistuin. Kaloreita näytti palaneen yli 600!! Jokin tuossa mittarissa ei täsmää… :D No, ehkä se on enemmän sellaista suuntaa antavaa.

Ennen tunnin alkua ohjaajakolleegani oli harjoittelemassa Les Millsin Sh’bam koulutukseen hänelle annettua kappaletta. Hän pyysi minua katsomaan, miltä se hänen tanssinsa näyttää. :) Pakko oli sanoa, että hyvältähän se näytti! Tuli itselle olo, että kyllä minäkin tuohon pystyisin ja ehkä joskus laajennan tanssin puolelle. Mutta onhan minulla aikaa. Biisin liikkeet olivat yksinkertaiset, mutta tehokkaat. En malta odottaa, että pääsen tunnille tanssimaan kaikki kappaleet. :)

Sh’bam on ehkä hieman vastinetta zumballe, mutta ei niin paljoa lattaribiiseihin keskittyen vaan ihan normaaleihin hitteihin – kuten Les Millsin tunneilla on tapana. Mutta lanteet kyllä vispaavat ja sheikkaavat ja hien saa pintaan ja syke nousee. :)

                                        Lähde: youtube.com
   
LM lupailee Sh’bam-tunnista seuraavaa:
  • polttaa kaloreita jopa 506 kaloria per 45 minuutin tunti
  • kiinteyttää ja muokkaa
  • auttaa kehittämään itseilmaisua (?say what?)
  • kehittää koordinaatiota
Hauskan näköistä on kyllä, joten tuntia odotellessa. :)

Huominen on varattu kotitreenille sekä crossing kutsuu.

Ihanan syksyistä viikonloppua!

2 kommenttia:

Sugarmindy kirjoitti...

Täytyy sanoa, että tuon videon perusteella ainakin tällaiselle umpitumpelolle näytti helpommalta kuin Zumba :D

~Hanna~ kirjoitti...

Samanlainen tunne tuli itselle! Ei muuta kun lanteet keinumaan - helpompien askelien avulla! :D