sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Huh mikä treeniviikko!


Tällä viikolla on tullut treenattua aerobista treeniä enemmänkin. Synnytyksen jälkeen ehdottomasti ”ruuhkaisin” viikko. Viikkosaldo näyttää tältä:
 
1x PK-crossing
2x PK/VK-crossing
2x PK-spinning
1x VK-spinning
1x vatsa-pakara

Periaatteessa eihän tämä ole treeniviikko eikä mikään, mutta aika hyvä setti vuoden paussin jälkeen.

Keskisykkeet ovat olleet aika hyvin juuri sitä mitä pitääkin ottaen huomioon, että olen itse ollut puikoissa ja ohjastanut tunnin kulkua. Keskiarvollisesti sykkeet ovat olleet noin 152 eli olen todella tyytyväinen. Se on juuri se, mitä on ollut jo pidemmän aikaa. Täytyisi käydä muiden tunneilla ja siellä olla ihan hiljaa eikä laulaa hoilottaa biiseissä mukana ja samalla katsoa pysyykö sykkeet alhaalla hallinnassa. Ja totta kai verrata sitä omaan olotilaan sillä jos olotila on hyvä ja ei hengästytä, mutta syke tuon 150 niin silloin todella maksimisykkeeni on korkeampi kuin laskennalliset arvot. Ja tiedän kyllä kun tunnillakin mittariin pälyilen, että 150 kohdalla ei hengästytä. :) Pitänee ehkä mennä jossain vaiheessa tekemään se polkupyöräergotesti uudelleen, jos vaikka tällä kertaa ei tarvitsisi aloittaa miljoonaa kertaa uudelleen. ;)

Mutta tänään siis iltapäivällä on tiedossa yksi PK/VK-crossing ja yksi VK-spinning. (Listasin jo valmiiksi sillä samoilla sykkeillä mennään varmasti tänään iltapäivällä.) :D

Täytyy myöntää, että oli aika hieno fiilis perjantaina huomata vatsa-pakaratunnilla jalkojen kestävyyden parantuneen. Aikaisemmin kerroin kyykkyongelmastani, mutta nyt oli useita toistoja ja ei jalat hapottuneet niin pahasti kuin aikasemmin joten Jillianin Killer Buns & Thighs –treenistä on ollut hyötyä. ;)

Enemmän pitää saada viikkoon lihaskuntoa sekä kehonhuoltoa, mutta on se vaan niin että aika tuppaa loppumaan kesken.

Ensi viikon treenit on vielä avoinna. Katsotaan mitä mieli halajaa. Afro-tanssia olisi mukava käydä testaamassa ja vihdoinkin sinne Body Balanceenkin pitäisi mennä but we’ll see mikä on fiilis ja miten isännän treenit osuvat.

Ihanan kirpakkaa syyspäivää! :)

Ei kommentteja: