maanantai 17. lokakuuta 2011

PK-treeni saavutettu

Source: 500px.com via Xenia on Pinterest

Onnistuin eilen vihdoinkin pitämään ne sykkeeni matalalla, siellä peruskestävyysalueella. Suuntasin PK/VK-crossingin pariin ja yleensä sykkeet huitelee korkealla kun innostun aina jamittelemaan. Mutta nyt päätin heti alkuun, että stop jammailuille ja sykkeet pysyköön kurissa. Lupasin itselleni, etten intoudu vaan seuraan tarkkaan sykkeitä ja laitan vastusta pienemmälle heti kun syke lähtee nousujohdanteiseksi vaikka ei sen aika ehkä vielä ole.

Kappas kappas kuinkas kävikään! Tunnin keskisyke oli 139! Olin muuten aika iloinen tunnin jälkeen! Onnistuin kerrankin treenaamaan siellä missä pitikin. :)


Illalla oli vielä yksi VK-tunti ja se meni 152 keskisykkeillä sopivasti niin kuin vauhtikestävyystunnilla kuuluukin.

Meikäläisellä olisi kuukausi aikaa ensimmäseen etappiin ja en ole aivan varma tulenko sen saavuttamaan, mutta tänään teen kotitreenin vatsan syville lihaksille eli paljon pilates-liikkeitä. Lisäksi otan kyykyt, punnerrukset ja dipit mukaan. Tavoite olisi tehdä

50 kyykkyä
50 askelkyykkyä
max. määrä etunojapunnerruksia
max. määrä ojentaja dippi portailla
ja lisäksi ne syvät vatsat ja selälle myös

Tänään olisi tehnyt kovasti mieli mennä jonnekin tanssilliselle tunnille, mutta ei oikein ole tarjolla tässä lähellä. Lisäksi olen päättänyt käydä kokeilemassa Les Millsin BodyStep -tuntia! :) Katsotaan missä salilla sellainen on tarjolla kun itsellä on sopiva päivä. Lisäksi Afrotanssi-tunti kiinnostaa kovasti. Se on sellaista hauskan letkeää ja rentoa meininkiä. :)

Nyt ipanalle pöperöä naamaan ja ulos kävelylle. Aivan ihana aurinko paistaa vaikka hieman tuuli pilaa tunnelmaa. ;)

2 kommenttia:

Mappe kirjoitti...

Me käytiin tänään tytön kanssa kahdella vaunulenkillä, oli mukavaa kun säät suosi. :) Aika kylmä tuuli tosin täälläkin, mutta reippaasti kävelemällä sai kyllä lämmön.
Tytön pukeminen alkaakin olla näillä keleillä sitten astetta hankalampaa - kamala arpominen että onkohan nyt kuuma vai kylmä näissä varusteissa...

~Hanna~ kirjoitti...

Pukemisen vaikeus on niin totta! Vaikka en edes laittanut kovinkaan paljoa vaatetta tytölle, oli se aivan hikinen kun käytiin kauppareissulla.