keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Pumppia kansalle! :)


Tänään aamupäivästä ei pitänyt olla mitään ihmeitä ohjelmassa, mutta työkaverini jota pidän myös ystävänä, pyysi minut lounaalle. Ajatukseni oli ensin, että menemme bussilla – matkaa keskustaan on vajaa 3 kilometriä – mutta koska aurinko paistoi, pakkasin itselle hyvät ulkoiluvaatteet päälle ja lähdimme kävelemään.

Kun olimme lähellä keskustaa, alkoi jo hieman ripotella vettä ja ajattelin, että joudumme sillä bussilla kotiin matkaamaan.

Tyttö käyttäytyi hienosti kun olimme syömässä! Otin hänet puolessa välissä syliin istuskelemaan ja siinä hän tyytyväisenä katseli maailman menoa. :)

Kotiinlähdön tullessa taivaalle oli kertynyt todella tummia pilviä joten suuntasin työpaikalle katsomaan monelta bussit lähtevät. Bussipysäkille päästessäni ilma kuitenkin näytti aurinkoiselta, joten päätin polttaa syödyt pizza-kalorit pois ja käpöttelin neidin kanssa takaisin kotiin.

Päivän aerobiset on siis suoritettu ja illalla on ohjelmassa BodyPump. Hauskaa sinänsä, että minusta tuntuu, että juuri on ohjelma vaihtunut ja jo nyt on julkaistu biisilista ohjelmaan 80! Siellä ei ole niin montaa biisiä, jotka aiheuttaisivat minulle huimia ”säväreitä”, mutta varmasti hyvä ohjelma on tiedossa.

Innolla odotan kyykkyjä, sillä koen että jalkojen kestävyys on parantunut jo jonkin verran. Katsotaan illalla kuinka eukon käy! Jos tunnin jälkeen on vielä voimia, niin saatan jäädä spinnailemaan mutta tämä vielä harkinnassa. Päivän PK-aerobinen on kuitenkin jo periaatteessa tehty joten mitä sitä liikoja haalimaan. ;D 

Kirppu on saanut kiinteitä jo tovin ja nyt sain äiti-vauvaryhmässä eilen kuulla, että kannattaa kokeilla vellien sijasta Semperin ECO riisipuuroa. Sen voi tehdä huomattavasti litkummaksi kuin puuromuotoon ja pitänee paremmin nälkää kuin vellit. Vellit on kuulemma niin ja näin. Ravintoarvollisesti ainakaan niissä ei ole mitään. Mutta katsellaan miten neiti tänään reagoi kun lataan riisipuuroa/-velliä nassuun. Tuleeko uni paremmin ja nukkuuko paremmin… kokemuksia huomenna. :)

Kaikki nauttimaan ihanasta syksyn säästä!

Ei kommentteja: