torstai 20. lokakuuta 2011

Voihan hauis! ;)

Suuntasin eilen naapurikuntaan ohjaajakollegan BodyPumpiin. Viime kerrasta on 3 viikkoa, joka on aivan liian pitkä aika. Ei kehity ei, jos meinaa pumppailla kerran kuussa. ;) Nyt siis itseä niskasta kiinni ja tarkoitus on se pari kertaa viikossa käydä yhdistäen samana päivänä aerobisen kanssa. Eilen aerobisena oli vajaa tunnin kävely päivällä vaunuja lykkien. On muuten hyvää treeniä, en olisi ikinä uskonutkaan!

BodyPump alkoi normaaliin tapaan lämmittelyllä maastavedoilla Kylli-tädin ja Taio Cruzin Higher-biisin tahdissa. Lisäksi kulmasoutuja, kyykkyjä ja pystysoutua muun muassa. Lämmittely kesti sellaiset 5 minuuttia. Siitä jatkettiin kyykkyihin ja mikäs sen mukavampaa kuin kyykätä karvan vajaa 6 minuuttia 30 Seconds to Marsin tahdissa. Hjuva biisi joten kyykyt jaksoi hyvin vetää. Ensi kerralla lisää painoa! Jes! :)

Kyykyt vaihtui rintaan jossa normi penkkipunnerrusta Sean Kingstonin tahdissa jota kuinkin 5 minuuttia. Rankkaa settiä. Hauska remix-versio oli tehty Written in the Stars –biisistä, jonka avulla jaksoi hyvin selkää tehdä. Harmitti koska olisin voinut selälle laittaa enemmänkin painoa, mutta tanko tempaistaan jossain vaiheessa ylös pystypunnerrukseen ja siinä ei vaan sillä painolla voi tehdä. :/ Kesto on 5,5 min.

Ojentajien vuoro on seuraavaksi ja niitä kiusattiinkin ranskalaisen punnerruksen ja kapean penkin kera 5 minuutin ajan. Lisäksi ojentajapunnerrus levypainoilla viimeistelee kipaleen. HUH mitä kyytiä! ;) Biisinä oli Lady Gagaa (täytyyhän pumpissa yksi Gagan biisi olla...)

Haukkareissa onkin sitten jo ihan huippu, vanha klassikko! Bon Jovi päräyttää kunnon pumpin ja eilen laitoin pienen silauksen enemmän painoa kuin aikaisemmin ja kyllä tuntui oikein kunnolla. Naamairvistys oli taattu! Aikaa meni vain hieman yli 4 minuuttia mutta ai ai, se on pitkä aika se!

Grenade-remixin aikana oli askelkyykkyjen aika. Jälleen aikaa 5 minuuttia! Ensi kerralla uskallan laittaa hyvin pienet painot lisää, samoin kuin kykkyihin. Kyllä tuntui, mutta on ihana huomata että jalat alkaa olla jo mukana tässä hommassa ja antaa meikäläisen lisätä painoja! Enää ei tullut paha olla kuten aikaisemmin on ollut ongelmana. JES!

Sitten se heikkouteni eli olkapäät! Scooter tahditti melkein 5,5 minuuttia (!) ja voin sanoa, että en nauttinut pienistä baby painoistani. Oli TODELLA heiveröinen fiilis… hävetti oikein… :/ Suunta on ylös!

Viimeisenä oli vatsat, 3,5 minuuttia. Niissä olen hyvä. ;) Ja olisin hyvin mielelläni tehnyt vaikka sen 5 minuuttia. Vatsaosuus sisälsi vatsarutistuksia, lankkuja ja sivulankku kierrolla kainalon alle. Me like!! :D

Treenin jälkeen oli huippufiilis. Tunsin tehneeni työtä, varsinkin hauisten kanssa. Vieläkin tärisee vaikka on yö nukuttu. ;) Kotiinpäästyä tein proteiinipirtelön, johon laitoin marjoja, rahkaa ja Whey-proteiinijauhetta. En rakasta tuota jauheen makua, mutta kyllä tuo napaan upposi.

Katson, miten nämä lihakset tästä vielä kipeytyvät mutta perjantaina olisi tarkoitus ottaa uusiksi. :)

Let’s pump… let’s BodyPump! ;)

EDIT:
Kaloreita paloi tunnin aikana 545 ja keskisyke oli 148.

2 kommenttia:

Mappe kirjoitti...

Mie NIIIIN kuolisin noissa pumpeissa. En kyllä ikinä varmaan pääse kokeilemaankaan, selviäisinkö hengissä, kun ei täällä tuppukylässä moisia pumppeja tunneta. :p

Ihana tunne tuo kun treeni on menny perille. ;)

~Hanna~ kirjoitti...

Pumpin ihanuus on se, että siinä kehittyy nopeasti ja sen vielä itse tajuaa. Tulee sellainen onnistumisen tunne. :)

Kannattaa joskus vaihtaa toistojen määrää, jotta lihaksen hermotus joutuu töihin ja pois mukavuusalueelta.