perjantai 21. lokakuuta 2011

Nettitilauksia – olen niin koukussa! :)


Mun uudet, IHANAT böksyt
Lähde:
Tonicgear.co.uk
Kun viettää päivänsä kotona, niin ajoittain on aikaa surffailla nettikauppojen ihmeellisissä maailmoissa. Treenivaatteet on sellainen asia, jota vaan yksinkertaisesti kuluu ja niitä pitäisi olla kaappi pullollaan.

Inhoan vielä kroppaani sen verran, että en kehtaa ihan niitä piukimpia paitoja laittaa päälle. Ainoa ongelma on vain siinä että kaikki IHANAN näköiset paidat on vatsasta hyvinkin tiukkoja. On ollut vaikea löytää sellaisia paitoja, jotka jäävät hieman löysemmäksi masumakkaroiden kohdalta.

Onneksi omistan muutamat housut, jotka ”hieman” puristavat masua kasaan (<-- lue: saan sullottua makkarat housujen sisään…: D) Ja nyt sitten sain tilaukseni Brittiläisestä nettikaupasta. Suosittelen ehdottomasti kaikille, aivan huipputuotteita ja toimitus on todella nopea!

Nettikaupan nimi on Tonicgear. Kaupassa on myynnissä rakastamani merkki: Bia Brazil. Tällä kertaa ostoskoriini tarttui aivan ihanat caprihousut.



Tilasin tuotteet viime viikolla torstaina ja eilen sain noutaa tuotteet lähipostistamme. Siis todella nopeaa toimintaa. Tuotteet on helppo tilata ja maksaa. Itse käytän aina PayPal-palvelua, koska koen sen olevan vaivatonta ja turvallista.

Tällä kertaa tilasin housujen lisäksi myös kauan havittelemani Gymboss-intervalliajastimen. Värinä mikäs muu kuin kaunis fuksia! ;D

Ajattelin, että sitä voi käyttää hyvin circuit-tunneilla sekä kotitreenissä. BodyRockTV:n Zuzanahan tekee paljon Tabita-tyyppisiä (?) treenejä ja käyttää tuota kyseistä Gymboss-ajastinta. Lisäksi Hanne Jumppaa!-blogissa on hehkuttanut timeria, joten pakkohan se oli itsellekin ostaa.

Lähde:
fitness4her.com
Ainakin näin alkuunsa ajastin on kovin helppokäyttöinen. Uskon, että se tulee olemaan todella kovassa käytössä. Myös mieheni, joka harrastaa kahvakuulailua sekä kamppailulajeja, sanoi ottavansa Gymbossin käyttöönsä. :)

Päivän treeninä oli eilen hieman yli tunnin mittainen vaunukävely. Kilometrejä ei kertynyt kuin noin 5 kilometriä, mutta hyvää PK-treeniä taas keholle. Aurinko paistoi kauniisti, ei ollut lainkaan liian kylmä mutta ei liian kuumakaan. :) Jos ei toissa öistä kamalaa myräkkää oteta huomioon niin eilen oli aivan täydellinen ulkoiluilma. Kaunis syksyinen sää. Lisää näitä kiitos! :)

Mukavaa viikonloppua kaikille! Let’s workout and stay fit. ;)

4 kommenttia:

Sugarmindy kirjoitti...

Ei, ei apua! :D arvaa kelle tulee ihan hirveä hinku alkaa tilailemaan nyt! (taas...) mulla on muuten ollut toi gymbossin timeri noin 1,5 vuotta ja on hyödyllinen kapine.

OT: meikä tarvii nyt jonkun kunnon energiastarttipotkun. Veto ollut ihan pois jostain syystä... Ja jumpat tekemäti... :(

~Hanna~ kirjoitti...

Mä tiedän, että sitä vallan villiintyy ihanista treenivaatteista (ja kaikesta muusta) tuolla netin ihanassa maailmassa.


Ja Mindy! Täältä tulee niin iso potku persiille, että nyt liikkumaan. ;D

Hanna kirjoitti...

Apua, tää on jo pelottavaa, arvaa kuka tilasi Gymbossin toissailtana ja minkä värisenä...? :D

~Hanna~ kirjoitti...

Veikkaan Hanna, että sinä kaimani olet tilannut ja kauniin fuksian värisenä? ;D Tulee hyvään käyttöön esim. kahvakuulacircuit-tunnille.