lauantai 22. lokakuuta 2011

Treenit vaan lisääntyy

Source: None via Jon on Pinterest

Olen ollut yhteyksissä naapurikunnassa olevan salin kanssa ja he suunnittelevat jo ensi vuoden keväälle treeniaikatauluja. Alun perin olen käynyt sijaistamassa ohjaajakollegaa spinning-tunneissa, mutta koska tunnen myös salin klubivastaavan mieheni kautta, oli heti alkuun hän tiedustelemassa minulta kiinnostusta aloittaa tuntien vetäminen heillä. Tottahan toki minua kiinnostaa laajentaa repertuaariani. En ole kovinkaan montaa lattialiikunnan tuntia vetänyt ja kerroin sen klubivastaavalle. Haluan kehittyä myös lattialiikunnan puolella, joten otin haasteen vastaan. Tarjolla on kevään aikatauluihin reisi-vatsa-pakara-tuntia, spinningiä sekä keskivartaloon keskittyvä tunti.

Lisäksi on ollut puhetta osallistumisestani Les Millsin koulutukseen ja ensimmäisenä olisi listalla BodyPump, koska heillä on tarvetta ja pulaa ohjaajista. Minähän otan senkin haasteen vastaan ja katsotaan mihin tilanne kehittyy. Innoissani olen kyllä tuosta vaihtoehdosta, sillä Les Millsin tunnit kiinnostavat kovasti.

Pidän konseptista, koska silloin asiakas saa aina samaa tavaraa. Vaikka LM on hyvin tarkka ohjaajille myönnettävistä lisensseistä, mahtuu joukkoon aina omanlaisia persoonia. :) Tiedän sen jo omasta kokemuksesta, että toiset ne tykkää äidistä ja toiset tyttärestä. Tällä haen sitä, että jokaisella on oma lempiohjaajansa. Kaikkia ei voi miellyttää. Mutta se pitää ohjaajalla olla yhteinen tekijä – on osattava hommansa! Toki jokainen ohjaaja tekee virheitä ja joskus tuntuu, että itse olen virheiden mestari lattialiikunnan puolella. Puolustelen sillä, että lattialiikuntaa en tosiaan ole paljoakaan vetänyt ja jos tunteja on harvakseltaan, on vaikea kehittyä. Siksi olen iloinen, että kevään kalenteriin saan lattialiikunnan tunteja koska haluan kehittyä paremmaksi. :D

Tämä päivä alkoi jälleen perinteiseen tapaan crossaamalla. Menin siellä vauhtikestävyyden puolella koko tunnin ja kaloreita paloi 550 ja keskisyke taisi olla 163 paikkeilla eli kovaa menin. :) Mutta tänään oli sellainen olo, että haluan fiilistellä oikein kunnolla.

Huomenna on tiedossa spinningiä sekä RVP-tunti.

Ihanat kynttilät palaa ja valaisee olohuoneen. Rakastan pimentyviä iltoja. Ihanan tunnelmallista! :)

Ei kommentteja: