maanantai 24. lokakuuta 2011

Uutta viikkoa kehiin!

Source: None via Andrea on Pinterest

Aika se vaan menee taas kovaa vauhtia eteenpäin. Kohta vaihtuu jo marraskuuksi ja nyt on tasan kaksi kuukautta enää jouluun! Apua! Alkaa nyt jo tulla se ahdistus niistä kaikista lahjoista ja siitä, miten joulumme vietämme uuden, ihanan pienen ihmisen kanssa. Täytynee yrittää kasata jonkinlainen yhteisjoulu, jossa molemmat perheet on kasassa. Mutta tässä on nyt taas jo yksi stressin aihe minulle! Joulu! :)

Eilinen meni nopeasti. Kävimme tunnin vaunulenkillä ja vaikka sää ei meitä suosinut, niin silti ilma oli mukava. Kotona ehdin vain kääntyä lenkin jälkeen ja suuntasin salille RVP tunnille. Täytyy sanoa, että taas sai mukavasti jalkoihin toimintaa, varsinkin sisäreisiin onnistuin saamaan kunnon palon! :)

Lihaskuntotunnin jälkeen oli vuorossa vauhtikestävyys-spinningiä, mutta koska kaikki olivat sellaisia himopyöräilijöitä, oli tunti hieman rankempi. Voi sitä hien määrää!! :D En muista koska olisin viimeksi ollut NOIN märkä. :) Ja ne reidet… ai mikä ihana tunne kun tiesi tekevänsä töitä. ;) Keskisyke tunnilla olikin 163 paikkeilla ja kaloreita paloi 600. RVP tunnin kalorit olivat jotain 520 luokkaa. Keskisyke oli korkea sielläkin, johtuen kyykkyjen määrästä. Isot lihakset kun tekee töitä, syke nousee. :)

Tällä viikolla en vielä tiedä, mitä kaikkea sitä voisi treenata. Ainakin keskiviikkona toivottavasti BodyPump. Tänään en ainakaan salille ehdi koska menen huollattamaan kynnet. Rakennekynnet ja ripsienpidennykset on sellaiset joista en luovu! ;) Voin ehdottomasti suositella Susanna’s Nail Salon -nimistä paikkaa! Aivan huipputekijät ja kynnet pysyvät todella hyvin. He käyttävät ilmakovetteista geeliä, joka sopii ainakin minun kynsille paremmin kuin UV-kovetteiset. Tänään aion ottaa kauniin syksyiset oranssit glitterit ja jonkin kivan pienen kuvion muutamaan sormeen. :) En malta odottaa iltapäivään.

Ei kommentteja: