torstai 13. lokakuuta 2011

Saksan tilaus! Ja totaali väsymys…

Lähde:
http://www.fitnessschuhe.de/

Tilasin viime viikolla perjantaina Saksasta itselleni mikkivyön koska Suomesta en sellaista haluamaani löytänyt (eikä oikeastaan ole kunnon valikoimaakaan). Tänään saapui paketti ihan vallan suoraan kotiovelle saakka! :) Vyö on todella hyvä, mutta ainoa miinuspuoli on se, että en tiedä ovatko saksalaiset jotenkin pienempää sorttia kun me skandinaavit, koska vyö on juuri ja juuri minulle sopiva. Ei passaa masua tulla enää lainkaan! :D Taas yksi syy enemmän saada keskivartalo kuosiin, koska mikkivyötä ei saa suurennettua. ;) Mutta olen tyytyväinen, kyllä se käytössä venyy varmasti ihan tarpeeksi.


Eilinen menikin spinningin parissa. Ohjaajakaveri oli pahassa kuumeessa, joten lupauduin auttamaan. Kyse oli peruskestävyysalueen tunnista, mutta huomasin että olin tehnyt tunnista ehkä hieman liian rankan. No, ensi kerralla vähemmän vastuslisäyksiä. :) Tunnilla paloi kaloreita ehkä joku 500 ja keskisykkeet oli 150 luokkaa, mutta taas muistutus että ohjaajilla on sykkeet muutenkin korkeammalla ja sitten vielä omani on normaaliarvoista hieman korkeammat. :)

Lisäksi vedin lihaskuntotuntina circuitin keskittyen keskivartalon lihaksiin. Aikaisemminkin jo mainitsin, että en ymmärrä suomalaisten suhtautumista kiertoharjoittelutreeniin. Sehän on yksi parhaimmista treenimuodoista esim. painonhallinnassa. Syke pysyy mukavasti yllä kierroksen ajan ja sen jälkeen pieni lepo. Liikkeet saa suorittaa täysin omassa hyvässä tahdissa. Tunnin piti olla BodyPump, mutta koska minulla ei ole pumppi-lisenssiä, en sitä voinut vetää. Vaikka järjestelmiin oli tunti muutettu, niin yksikin keski-ikäinen rouvashenkilö nosti kamalan metakan kuinka circuit on pas*a treenimuoto ja ei hän tykkää… Ja  kyllä hän nyt vastentahtoisesti osallistuu tunnille koska on "tänne asti vaivautunut". Meinasi päästä muutama paha sana, koska en kestä tuollaisia ihmisiä jotka eivät mitään muuta tee kuin valita. Kuulin tunnin jälkeen, että kyseinen rouva ei ole tyytyväinen mihinkään… että näin. Siinä oli itsellä taas asiakaspalvelutaidot parhaimmillaan kun kerroin hänelle ystävälliseen sävyyn treenin hyödyistä. ;) Lisäksi rouva oli sitä mieltä että circuit on vain ohjaajien laiskuutta ja täytetunti kun ei mitään muuta keksitä! Jälleen kumosin väitteet. :D

En ymmärrä tällaisia ihmisiä lainkaan… Jos mikään ei kelpaa niin pysy kotona tai tee treenisi kuntosalilla, jossa varmasti saat itselle miellyttävän treenin. Mutta älä valita ennen kuin olet tunnin kokeillut läpi. :) Toki jokaisella on ehdottomasti oikeus mielipiteeseen, mutta yleinen ilmapiirin synkentäminen ja mollaaminen ei kuulu hyviin käytöstapoihin.

Väsymystila on kova. En ymmärrä, mikä meidän Kirppuun on mennyt… Enää ei nukuta kunnon unia vaan herätään 3 tunnin välein kiljumaan pöperöä naamaan! Minne ihmeeseen se sen kaiken maidon ahtaa? Muistan vielä kun sain ladata pulloon vain 60 ml mutta nyt mennäänkin jo melkein 200 ml per kerta!

5 kommenttia:

Mappe kirjoitti...

Pienten uni-ja ruokaelämää ei kyllä oikein kykene ymmärtämään. Hetkessä menee saavutetut asiat esim. ne kunnon unet, päälaelleen ja heräillään jatkuvasti. :/

Kuinkas vanha Kirppu on? Meiän tyttö on reilut 9 kk, ei oo syöny yöllä enää kuukausiin mutta sitten ohjelmassa on ollu kaikkea muuta unia sotkevia juttuja.

Kovasti jaksamisia, toivottavasti yöt teillä rauhoittuu piakkoin!

~Hanna~ kirjoitti...

Tyttö on pian 4 kk. Oikein "innolla" odotan tuota vaihetta kun juuri saadaan yösyötöt ehkä pois ja sitten alkaa se kaikki muu kahkaaminen ja sängyssä seisoskelu. :)

Voi tätä vauva-ajan arkea! :D

Mappe kirjoitti...

Meillä tyttö jätti ite syömisen tuossa 4 kk:n iässä pois. Söi muutamana yönä vaivaiset 50 ml ja sitten nukkuikin jo läpi yön. Nyt sitten itkeskelee unissaan öisin ja heräisi aamulla mielellään jo ennen kukkoa.

Jospa teillä opitut asiat ei tulisi uniin, ei ne kaikilla taida tulla? ;)

-didi- kirjoitti...

Lannita ne marisijat olemalla vain itse positiivinen :) Joillakin on aina vaan se kuppi puoliksi tyhjä.

~Hanna~ kirjoitti...

Näin tein. :) Hymyilin vain iloisesti kuten tapoihin kuuluu vaikka sisällä hieman jurnutti. ;)