perjantai 30. joulukuuta 2011

Kiirettä pitää


Huh huh haipakkaa! Ei voi muuta sanoa! Joulu oli ja meni, onneksi. En saanut joulufiilistä lainkaan vaikka kuusikin laitettiin. Aatto meni nopeasti ja neiti käyttäytyi todella mallikkaasti.

Blogissa on ollut hiljaiseloa koska olen ollut todella väsynyt – Ipana on aloittanut yökääntyilyt ja tunnin välein parhaimmillaan olen öisin kääntänyt neitiä takaisin selälleen nukkumaan koska vaikka kuinka on halua kääntyä vatsalleen, ei siinä kuitenkaan halua nukkua. Tähän vielä omat uniongelmat päälle, on väsymys taattu! Aika ja energia on mennyt itsensä koossa pitämiseen.

Treenien osalta olen ottanut muutaman viikon iisisti (lähinnä suunnitellut kovalla tohinalla tunteja), koska nilkkani on jonkinlaisen rasitusvamman kourissa Sh’bam-koulutusviikonlopun jäljiltä. 10 kappale Party Rock Anthemin saksaukset ovat olleet totaalisen uusi juttu jaloilleni ja usean tunnin treenit koulutusviikonloppuna on saanut nilkat uuteen uskoon. Maanantaina suuntasin kuitenkin treenaamaan ohjelmaa läpi ja hyvin se alkaa jo sujumaan. Vielä muutama kerta treeniä ja sitten olen valmis ”launchaamaan” sen asiakkaille. :) Jännittää jo nyt todella paljon ajatuskin, sillä tiedän että minun on onnistuttava jotta saan myös asiakkaat vakuutetuksi Sh’bamin hienoudesta! :D

Keskiviikkona olin Kinesis-koulutuksessa. Mitä Kinesis on? Kinesis on laite, josta lähtee ohuita vaijereita joko alhaalta tai ylhäältä. Kinesis on kolmiulotteista, lihaskuntoa, tasapainoa ja liikkuvuutta kehittävää treeniä, jossa treeni tehdään rauhassa vastusta käyttäen. Apuvälineinä käytetään jumppapalloa ja esimerkiksi BOSU-palloa.

Treeni tuo aivan uuden ulottuvuuden omaan kuntoiluun. Liikkeet on nivelystävällisiä ja useimmiten yksi liike kuormittaa suurinta osaa kehosta. Keskivartalon lihakset ovat pääosassa. Treeniin ei tarvitse kuluttaa aikaa tuntitolkulla vaan toiminnallisuuden vuoksi lyhyempikin treeni riittää. Vaikka liike tapahtuu rauhassa, silti hiki virtaa ja lihaksissa tuntuu. :)
                                                                      Lähde: youtube

Huomenna on normaaliin tapaan lauantain crossingit ja maanantaina alkaakin sitten kevään tiukka treenisetti. :)

Mukavaa vuoden vaihdetta kaikille! Ensi vuonna jälleen uudet kujeet treenien parissa! :)

6 kommenttia:

Hannaliikkuu kirjoitti...

Vai pitää kiirettä sielläkin. Mulla ihan sama. Mut eiköhän se pikkuhiljaa tasoitu! Voimia ja jaksamisia väsymyksen keskelle. Et todellakaan käy kovin helppoa vaihetta läpi! Paljon tsemppiä! PS: mäkin oon käyny Kinesis- koulutuksen, mut kinesiksen kanssa oon tekemisissä ainoastaan kuntosaliohjausten merkeissä. Mut ihan huippu kapistus on KYLLÄ!:)

~Hanna~ kirjoitti...

Kiitti kaima! Yrittäkäämme jaksaa ja olla oikein tehokkaita kun uusi vuosi vaihtuu väsymyksestä viis veisaten. ;)

Kuntosaliohjauksiin koen, että sain paljon apuja tuosta Kinesis-laitteesta. Toimii hyvin esim. kuntouttavana. En ennen tiennyt kuinka mahtavan treenin laitteella saakaan aikaiseksi.

PS. Oliko housut sopivat? :)

Minna kirjoitti...

Onpas blogisi mieleinen tuttavuus, sillä itselläni on aika samankaltainen tilanne, eli lasten jälkeen pitäisi päästä takaisin kuntoon. Juuri tuo yöunien katkonaisuus on täälläkin ongelmana, kun elokuussa syntynyt pojanvesseli haluaisi aterioida lähinnä yöaikaan... Mutta kummasti ne treenit vaan tuntuvat antavan lisäenergiaa, vaikka univelka vähän painaisikin. Jaksamisia sinne! :)

Hannaliikkuu kirjoitti...

Veit sanat suustani, kuntouttavaan liikuntaan on kyllä vertaansa vailla!:) Oli housut sopivat,tykkään niistä kovasti. :) Mut yllättävän löysät mullekkin. Täytyy pestä 90- asteessa sitte, kun saikkukilot alkaa karista!;)

Mappe kirjoitti...

Teiän typy taitaa mennä samalla lailla noiden unien suhteen ku meilläkin. :p Meillä kun nyt kävellään, niin yöt on taas levottomia.
Jaksuja, kyllä se joskus helpottaa. ;)

Ihanaa uutta vuotta teidän koko perheelle! :)

~Hanna~ kirjoitti...

Tervetuloa Minna lukemaan. :) Aina mukava kuulla, että blogin sisältö miellyttää.

Ikiliikkuja: Jännä juttu kyllä tuo koko noissa housuissa... Mutta hyvä, jos olet tyytyväinen. Harmittaa kamalasti, että ne oli isot.

Mappe: Jaksamisia myös sinne ja aivan mahtavaa vuoden vaihdetta! :)