perjantai 3. helmikuuta 2012

Vatsalihastreenistä :)

Yllättäen hieman juttua taas vatsalihastreenistä ja miten sitä kannattaa tehdä. Suora linkki Annen blogiin, jossa hyvä juttu vatsalihasrutistusten tarpeettomuudesta. Suosittelen lukemaan. Teksti löytyy täältä!

Kiirettä on pitänyt, että ei edes ehdi tänne päivittämään. Viikot menee treenatessa ja siinä samalla pitää yrittää vielä opiskella PT-juttuja. Lisäksi harjoitusasiakkuus vie oman aikansa, sillä haluan tehdä asiat oikein ja se vie aikaa. Analysoin, pohdin, mietin, analysoin uudelleen. Teemme asiakkaalle 8 viikon harjoitusohjelman, jonka tulee sisältää tapaamisia, kestävyyttä, lihaskuntoa sekä liikkuvuutta. Treeniviikot pitää suunnitella tarkkaan asiakkaan tavoitteita ajatellen. Ei ole yks ja sama mitä siihen kuntosaliohjelmaan tekee vaan pitää miettiä tarkkaan, onko liikkeestä hyötyä, miksi laitan tämän liikkeen jne. 

Hieman alkaa ahdistamaan, missä vaiheessa ehdin lukemaan lihastenkiinnistyskohdista ja nivelten tehtävistä, sillä pieni ihminenkin vaatii osansa enemmän ja enemmän. Enää ei riitä, että ole vieressä vaan aktiivisuustaso nousee neidillä kovaa tahtia ja itse pitää olla aktiivisesti tekemässä mukana. Haasteita! Aikaa lisää kiitos. :) No, ehkä tästä keväästä jotenkin selvitään kunnialla ja lisenssikokeesta pääsee läpi ENSIMMÄISELLÄ kerralla. :)

Kirpakkaa pakkasviikonloppua! 

Ei kommentteja: