perjantai 13. huhtikuuta 2012

Jos nyt rauhoittua saisin :)

Source: fitsugar.com via Tamara on Pinterest

Huh ja hip heijaa! Puolen vuoden uurastus on nyt takana päin. Nyt aion vain olla ja rentoutua. Pahoittelut sinulle lukijani tämä pitkä blohiljaisuus! Mutta nyt jälleen iskussa ja voin ottaa iisisti. Marraskuussa aloitetut Personal Trainer -opinnot on karvaa vaille suoritetut ja voin siis sanoa olevani viittä vaille valmis Personal Trainer! 

Tänään oli teoriakoe, harjoitusasiakkaiden esittely sekä näyttökoe. Näyttökokeesta sain jo tuloksenkin ja se oli hyväksytty. Nyt sitten odotellaan teoriakokeen tuloksia jännittyneenä. Mutta ei se tilannetta muuta eikä maailma siihen kaadu, jos sen uusimaan joutuu. En usko, että näin tulee olemaan mutta aina pitää varautua pahimpaan. :) Huomenna on viimeinen luento, jossa perehdymme kuntoittavaan harjoitteluun sekä vielä syvennymme toiminnallisen anatomia pariin mahtavan A-P Lindbergin kanssa.

Aamulla ajaessani Pitäjänmäen SATSille voin todella pahoin. Jännitin todella paljon teoria- ja näyttökokeita. Viime yönä en saanut unta ja pyörin vain sängyssä! Aivan tuskaista. aamulla silmät ristissä aivot sumeina. Mutta kyllä siellä kuupassa oli kuitenkin jonkinlaiset kanavat auki sillä sain vastatuksi jokaiseen kysymykseen vallan järkeviä asioita. ;) Mutta nyt odotallaan. Näyttökoe suoritettiin päivän päätteeksi ja olimme pareittain. Täytyy sanoa, että kädet hikosi kun sain omat tehtäväni. Hetken aikaa jouduin miettimään ja pohtimaan vaikka kyse oli aivan yksinkertaisista asioista. Sitä se paniikki teettää. Mutta läpi siis meni!

Harjoitusasiakkuus onnistui todella hienosti; saimme mahtavia tuloksia jo valmiiksi fitiltä naiselta. Molemmat olimme tyytyväisiä.

Vajaa kuukausi sitten suoritin Les Millsin CxWorx-koulutuksen. Viikonloppu oli todella rankka ja intensiivinen. CxWorx on erittäin tekniikkapainotteinen kun taas Sh'bamissa olin tottunut jo kovaan puhumiseen ja mielikuvien luomiseen. CxWorxissa panedutaan ja ohjataan vain tekniikkaa. Yritä siinä sanoa suomen kielellä lyhyesti ja ytimekkäästi ohjeita ilman, että ne kuullostaa tiukilta käskyiltä. Olin aivan varma, että joudun kuvaamaan kappaleita koulutuksen jälkeen mutta sain A:n eli luvan ohjata heti! Oli aika huippufiilis! Muutamia kertoja olenkin tuntia jo vetänyt ja rakastun ohjelmaan enemmän ja enemmän. Vallan pitää kotosallakin tehdä, jotta taidot pysyvät yllä.

Kuvasin myös Sh'bamin lisenssivideon tässä matkan varrella ja sain arvioinninkin. Nyt minulla on ENSIMMÄINEN LES MILLS LISENSSI!! :) Olin todella tyytyväinen. Sain arvioitsijalta paljon hyvää palautetta. Nyt uuden ohjelman parissa on menty tovi ja uusiin jatkokoulutuksiin ilmoittauduttukin jo. Jatkot on toukokuun lopussa. :) En kuitenkaan aio osallistua CxWorxin jatkoihin, koska välissä on 6 tuntia ja se on pitkä aika vain odotella.

Kevät on kovaa vauhtia edennyt ja ennen kuin huomaammekaan, on kesä! En malta odottaa! Ystäväni saa vauvan näinä päivinä ja meillä on niin paljon suunnitelmia kesän varalle. Miehet jätetään kotiin ja naiset Ipanoiden kanssa suuntaavat nauttimaan Suomen kesästä. Oma pieni tyttöni kasvaa kovaa tahtia ja ei ole kyllä enää edes niin pieni. Kehitystä on tapahtunut hurjasti ja nyt alkaa neidissä ilmetä luonnetta. Tahtojen taisteluita käydään joka päivä ja valitettavasti äiti joutuu tuottamaan pettymyksiä kieltämällä asioita. Tärkeää on neidin oppia hyväksymään epäonnistumisia ja fakta, että kaikki ei ole hänen. :) Mutta ihana pieni tyttö, niin valloittava! <3

Mukavaa perjantai-iltaa (tai no, melkein jo yötä)! Pian palataan taas tunnustusten parissa! ;)

2 kommenttia:

Hannaliikkuu kirjoitti...

Onneksi olkoon näyttökokeen läpäisystä. =)
Mä jotenkin jännitän sitä kaikkein eniten: jos vaikka osuu joku kauhea tehtävä eteen. Vaikka pitäis jo työnkin takia olla itelle inhimillinen. No eiköhän se suju. Toivotaan ja uskotaan, että teoriakokeesikin meni läpi! :) Ihanaa viikonloppua ja nauti opiskelujen päättymisestä! :)

~Hanna~ kirjoitti...

Pääset aivan varmasti sen läpi! :) Ja tsemppi teoriakokeeseen.