keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Jos voisin aikaa ostaa...

On tullut todetuksi, että tällä hetkellä vuorokaudessa ei ole tarpeeksi tunteja omiin tarpesiini. Yöunista en voi luopua, koska silloin kehoni laittaa stopin. Pieni tyttöni vaatii osansa, enkä voi jättää häntä huomioimatta. 

Totesin tässä, että olen ehkä haalinut liikaa asioita tämän kevään kalenteriin. En vain pysty toteuttamaan kaikkea tai sitten toteutan sen kaiken todella huonosti/keskinkertaisesti.

Lenssu kesti kuukauden, joka lääkärin mielestä ei ole edes kovinkaan epätavallista. Meni tovi ennen kuin sain kehoni takaisin normaaliin. Ei ehkä vieläkään ole samoissa kantimissa kuin ennen. 

Viikonloppuna on CxWorx koulutus. Materiaalit tulivat perjantaina, mutta ehdin tutustumaan ohjemaan vasta sunnuntaina koska perjantai ja lauantai meni psyykkisen valmennuksen parissa PT-opintojen osalta. Täytyy sanoa, että oli ihan mielenkiintoinen viikonloppu. Lisenssikoekin lähenee, kolme viikkoa on lukuaikaa jäljellä... En tiedä mistä ajan revin! Kun vain kunnialla selviäisin huhtikuusta niin sitten pitäisi helpottaa! Lähden hermolomalle jonnekin kauas... ;)

CxWorxin ohelma on hyvä ja tehokas. Osaan tällä hetkellä biisien koreografiat, mutta en ole ehtinyt liikkeitä testaamaan. Illalla yritän ehtiä tekemään ohjelman kerran tai kaksi läpi. Perjantai kun on poisluettu treenien osalta - lähdemme hautajaisiin. :/ Yritä siinä sitten pirteänä olla lauantaiaamuna klo 9.00 koulutuksessa...

4 kommenttia:

Sugarmindy kirjoitti...

Sokeri alkaa heltymään näin keväällä auringon paistellessa ja lumien sulaessa. Käy kurkkaamassa, mitä oikein raapustelin. Annetaan hyvän kiertää ;) http://sugarmindy.blogspot.com/2012/04/blogirakkautta-ilmassa.html

~Hanna~ kirjoitti...

Mie käyn! :) Itsekin aktivoidun kunhan tämä viikko vielä mene... PT-kokeet vie aikansa... sitten toivottavasti saa hengähtää!

Matkatar kirjoitti...

Moiii,
Täällä mun blogissa olis sulle Kaunis blogi-tunnustuksia:

http://matkantekijana.blogspot.com/2012/04/tunnustukset-recognitions.html

~Hanna~ kirjoitti...

Kiitos sinulle Matkatar! :)