keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Sitkeääkin sitkeämpi lenssu

Eihän tästä tule nyt yhtään mitään. Lenssu on ollut päällä jo kolmatta viikkoa ja vaikutti jo siltä, että parempaan mennään. Mutta ei. Tänään tuntuu keuhkoissa kuivalta, nenä on uudelleen tukossa. Tein muutaman Sh'bam 7 biisin ja olin AIVAN LOPPU!! Se kertoo minulle, että pitää vielä parannella kroppaa. 

On se kumma juttu, kun ei enää 1 viikko riitä. Viime viikolla tuli tuntien aikana muutama rytmihäiriö ja jatkui vielä muutaman päivän kotona. Tai ainakin kuvittelen niiden olevan rytmihäiriöitä, kun tuntuu että sydän yhtäkkiä meinaa tulla kurkusta ulos ja samalla pulssi tuntuu muutama nopea lyönti ja sitten palaa takaisin rytmiin. Kävin lääkärissä, ei se mitään käyriä ottanut. Käski vain levätä. Siitä on jo viikko. Alkaa itsellä mennä vaan usko ja työnantajalla hermo... En treenaa sairaana! En ota sitä riskiä. Ongelma on kun sijaisia ei ole. Tunteja perutaan... Mutta minkäs teet...

Tämä on perinteinen joka keväinen sairastelu. Vuonna 2009 meni pari kuukautta, että uskalsin treenata! Mutta silloin keuhkot eivät olleet yhteistyökykyiset levon jäljiltä. Kyse ei ollut enää flunssasta vaan omista harhakuvitelmista. 

2,5 viikon päästä on CxWorx-koulutus ja toivon, että olen silloin jo kunnossa. Kauhistuttaa jo ajatella sinne saakka, mielessä pyörii entä jos... No, täytyy nyt vaan toivoa, että olotila paranee ja pääsee normaali rutiinien pariin. 

Vinkkejä, millä tämän ikuisuuslenssun voi karkoittaa kehosta pois? :)

4 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Mun flunssavinkit on: isot määrät d-vitamiinia (ainakin 80 mikrogrammaa/päivä), sitten tietty monivitamiinia, c:tä, b:tä, echniforcea, pakurikääpäteetä luomuhunajalla ja glutamiinia. Eli paljon vaan rakennusaineita kropalle.

~Hanna~ kirjoitti...

Kiitti vinkeistä! Täytyy mennä Ipanan D-vitamiini-varastoille! ;)

Hannaliikkuu kirjoitti...

Parane pian kaima!
Täällä olisi sinulle tunnustus:http://hannaliikkuu.blogspot.com/2012/03/ensimmainen-blogipalkinto.html
Aurinkoa kevääseesi ja paljon iloa tunneille ja tsemppiä opiskeluun! :)

Sugarmindy kirjoitti...

Ootko hengissä vielä ja lenssu nujerrettu? Hope so :)