sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Lidlin Quark & Yogurt

Laura pyysi juttua Sh'bamin peruskoulutuksesta. Siitä löytyy kirjoittamani pätkä täältä. Jos jokin asia vielä mietityttää, jota en ole kertonut, hit me with the questions! ;) Ja muutenkin, jos on mitä tahansa kysyttävää niin ehdottomasti laittakaa kysymyksiä tulemaan joko kommenttiboksiin tai meilin kautta. Vastaan mielelläni. :)

Olen kova kuluttamaan sekä maustamatonta rahkaa että jogurttia. Yleensä rahka on ollut Valion pehmeä maitorahka ja jogurttina Lidlin Eridanous (rasvaista mutta nam!). Kuukausi takaperin katselin Lidlin maitohyllyä hieman tarkemmin ja törmäsin otsikossa mainittuun tuotteeseen Milbona Quark & Yogurt - jogurttia ja rahkaa yhdessä paketissa. Hinta ei myöskään päätä huimaa, muistaakseni 0,60 € paikkeilla.

Maku on todella pehmeä ja omalla tavallaan ainakin minun mielestä kermainen vaikka rasvaa ei juurikaan ole. Koostumus on "löysä", mutta ei juoksevaa.

Ravintoarvot ovat per 100/g:
kal 58
Prode 7,5 g
Hilsu 5
Rasva 0,9

Toki Valion maitorahkaan verrattuna prodea on vähemmän, hilsuja ja rasvaa enemmän MUTTA ajatuksena onkin tuo kombo. Edullinen yhdistelmä, joka todella toimii. Suosittelen kokeilemaan, jos maustamattomia (mitä totta kai suosittelen) tykkää syödä.

Suosittelen myös sekoittamaan joukkooon pensasmustikoita sekä tuoreita mansikoita. Lisäksi muutama kuivattu mulperinmarja tai itse tehtyä mysliä (resepti löytyy arkistosta). :)

Antoisia herkutteluhetkiä! :)


P.S:
Pian tulossa juttua lempikaupungistani New Yorkista! <3

Source: google.ca via Amy on Pinterest

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kävipä täydellisesti, löysin just sun blogin ja oon elokuussa näillä näkymin menossa sh'bamin peruskoulutukseen :) ihana blogi sulla, pitääkin ajan kanssa lukea myös vanhempia postauksia!

~Hanna~ kirjoitti...

Tervetuloa Katjaa! Sh'bamista on juttua jonkin verran, eli lukemaan vaan vanhoja tekstejä.

Ja kysymyksiä vaan kehiin, jos jokin asia askarruttaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kommentoin nyt tähän vielä, et montako teitä oli siellä sh'bamin koulutuksessa? :) ja mite se käytännös toimi, oliks kahella aina sama biisi, jonka ne ohjas? kuinka paljon aikasemmin suunnilleen saitte materiaalit yms?

~Hanna~ kirjoitti...

Meitä oli koulutuksessa muistaakseni 20. Käytönnössä se toimi niin, että me tanssittiin aina kaksi kertaa peräkkäin sama kappale ja sitten siirryttiin seuraavaan. Muistelen, että vika biisi jäi pois, eli sitä ei ollut kenelläkään. CxWorx koulutuksessa mentiin taas 1-6 kappaletta läpi ja sitten aloitettiin uusi kierros.

Materiaalit tuli aika myöhään. Ne luvattiin noin pari viikkoa ennen, mutta minulla oli joku sählinkin enkä saanut latauslinkkiä nettiin, jossa materiaali oli joten minulle jäi muistaakseni alle viikko aikaa opetella ensimmäinen kipale. Mutta pari viikkoa aikaisemmin saattaa tulla materiaalit.

Laittele vaan lisää kysymyksiä, jos mieleen juolahtaa! :)