sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Starbucks @ Helsinki-Vantaa

Kävin ystävän kanssa juomassa kupposet Suomen ensimmäisessä Starbucksissa kun se avattiin. jonoa oli aivan uskomattoman paljon, mutta kyllä se jotenkin oli sen arvoinen. ;) Pakko oli totta kai ottaa myös yksi mustikkamuffinsi - voilá! Ai että, en muista koska olisi maistanut yhtä hyvää mustikkamuffaria. Vesi herahtaa kielelle jo pelkästä ajatuksesta. Tässä tosin erittäin hyvä kilpailijaresepti "Home made blueberry muffins" THE BEST!!

The best! Mustikkamuffinssi sekä White Caffe Mocha.
Tähän asti en ole maistanut Suomessa kuin tuota Valkosuklaa mokkaa, mutta Jenkeissä tuli juotua myös Caramel Macciatoa. Pitäisi joskus maistaa muitakin juomia kuin vain sumppia. Ehkä tähän tulee tilaisuus piakkoin! ;)

Tänään käytiin miehen kanssa tukussa ja samalla reissulla pysähdyttiin pikaisesti lentokentällä. Mies odotteli ja minä kävin hakemassa meille nuo valkosuklaasumpit.





Ihan kalorittomiahan nuo Starbucksin juomat ja varsinkaan kaakut ei ole, but look at those!! :)

Treenien osalta viikko on ollut ok, tosin vaihtelua pitäisi olla huomattavasti enemmän sekä saada se lihaskuntotreeni kunnolla mukaan:
Ma - vapaa
Ti - CxWorx, Sh'bam
Ke - vapaa
To - CxWorx, VK-spinning
Pe - vapaa
La - crossailua
Su - CxWorx ja VK-spinning

Muutama pumppihan tähän viikkoon olisi hyvinkin mahtunut, mutta aikataulut ei vaan ole antaneet periksi isännän treenailujen takia.

Mukavaa tulevaa viikkoa! Mie suunnittelen nyt reissua. Kerron lisää myöhemmin! ;)

AURINKOA!

2 kommenttia:

Laura Annika kirjoitti...

Mä en ole vieläkään päässyt käymään tuolla starbucksissa, mutta pakko sitä on piakkoin mennä verestämään amerikanmatkan makumuistoja.. :)

Olen aika uusi lukija blogissasi, ja siksi kysäisisinkin että oletko siis sh'bam ohjaaja? Haluaisin mielenkiinnolla lukea ko. koulutuksen sisällöstä tarkemminkin, sillä itselläni se on tarkoituksena käydä. (Sehän on kaksiopäiväinen, kun muut LM:ät ovat kolmepäiväisiä?) Jos viitsisit koulutuksesta kirjoitella olisin erittäin kiitollinen.
Kiitos innostavasta blogista! :)

terv. Laura http://onthemoveblog.blogspot.fi

~Hanna~ kirjoitti...

Kiitti Laura kommentista! :) Olen kirjoittanut jutun Sh'bamin peruskoulutuksesta:
http://htreenielamaa.blogspot.fi/2011/12/viikonlopun-tanssit.html

Kerro ihmeessä, jos haluat tietää vielä jotain lisää, kerron mielelläni. :)

Tervetuloa mukaan! Olenkin muutaman kerran blogiasi lukenut ja tykkään kovasti. :)