torstai 5. heinäkuuta 2012

Proteiinipannareita aamiaiseksi

Heipä hei ja pahoittelut piiitkästä blogihiljaisuudesta. Olen ollut niin työn touhussa keskittyen Personal Trainer -asiakkaisiin sekä omien tuntien vetämiseen perheen ohella, että yksinkertaisesti on vain aika sujahtanut ohi eikä ole ehtinyt sanaakaan kirjailla tänne blogiin. Toivottavasti olette kuitenkin vielä matkassa mukana ja huomasin että uusiakin lukijoita oli listalle ilmestynyt! TERVETULOA! :)

Lisäksi aikani on mennyt matkojen selailuun, jos sitä vaikka pääsisi elokuussa pienelle matkalle isännän kanssa. Kaikki on lastenhoidollisista asioista kiinni, eli lähteekö äitini reisuun itse vai onko hän Ipanan kanssa. Mutta odotellaan, eiköhän sitä ole viikonloppuna fiksumpi. :)

Tilasin itselleni muutama viikko sitten Jennifer Nicole Leen keittokirjan "Fun Fit Foodie". Siinä oli ihan mielenkiintoisia reseptejä, joista olen kokeillut jo yhden: Protein Packed Blueberry Pancakes. :) Täytyy sanoa, että oli aivan tajuttoman hyviä. Tässä teillekin resepti:

vajaa desi kaurahiutaleita
vajaa desi rasvatonta raejuustoa
n. 6 munan valkuaista
hunajaa
kanelia
vanilijauutetta
mustikoita (jos siis haluaa sekaan laittaa)

Kaikki blenderissä sekaisin ja sitten vaan pannulla paistoon kullanruskeiksi. Mietin, miltä nuo olisi maistunut tuoreiden mustikoiden kanssa sekä hitunen vaahterasiirappia. Nyt laitoin päälle vielä lorauksen hunajaa ja pakastemustikoita.

                                                                         Source: it.bing.com via Michela on Pinterest

Ei kommentteja: