maanantai 28. toukokuuta 2012

Sh'bam jatkot ja tähtäimessä Bodypump

Viikonloppuna lauantaina heti aamusta oli odotettu Sh'bamin jatkokoulutus kouluttajana iki ihana Kimmo Jukuri! Aamu alkoi lupaavasti Kimmon hurtilla huumorilla ja siitä jo tiesi mitä ohjelmassa seuraavien 45 minuutin ajan. ;) Uusi ohjelma (8) on mielestäni aika hyvä. Jatkokoulutuksessa en aina saa otettua itsestä irti kaikkea haluamaani, koska en tunne ohjelmaa. Kotona katsellessa opetusDVD:tä, nousee fiilikset väkisin ja odotan innolla että saan tanssia asiakkaiden kanssa .

Alkuun lämmitellään taas biletunnelmissa Last Fridayn tahtiin. Perusaskelia, ei mitään kummallista. You should be dancing viekin sitten jo dicon maailmaan ja kappaleesta on tehty todella iskevä versio. I like it! Kolmoskappale ei poikein iske biisin puolesta (El Party), tosin liikkeet on salsaa ja pepun keinutusta joten se toimii kyllä. ;)

Ensimmäinen sykkeenkohotus tehdään Black Bettyn tahtin mamboillen ja hyppien. Hiki on taattu! Ja koska emme halua, että hiki loppuu, jatkuu ohjelma hyvin kosteissa tunnelmissa (Wet). Kappaleessa saa tuoda omaa seksikkyyttään jälleen kunnolla esille ja itsensä hively on sallittu. ;)

Kuutoskappaleeseen olen hieman pettynyt lähinnä miksauksen puitteissa. ALkuperäinen versio Sexy and I know it kappaleesta on huomattavasti parempi. Nyt tuntuu, että kappale on hieman "raiskattu". Mutta koreo on mukava lanteen keinutuksineen.

Jälleen nousee syke kasarikappaleen tahdissa, Heave is a place on earth. Simppeli koreo, hyppyä ilmaan. Moves like Jagger -kappaleessa todella ollaan Jaggerin pään sisällä ja liikutaan hänen laillaan. Grito Mundial tuo mieleen jalkapallostadionin. Liikkeet on todella muy buono! Hieman krumpingia, jota en itse ole vielä koskaan tanssahdellut.

Stadionteema jotenkin jatkuu Troublemaker-kappaleessa ja mukana hieman streetimpää menoa. Taitaa Rachel olla ottanut vaikutteita hieman BodyJamista. ;)

Viimeisenä sykkeennousuna itkudraamaa No more tears -kappaleen tahtiin. Loppujäähdyttely mennään sitten letkeissä merkeissä. :)

Hyvä ohjelma mielestäni ja kunhan koreon taas oppii, on hiki ja hyvä fiilis taattu! :)

Let's dance everybody!

CxWorxin jatkoille en osallistunut, koska välissä oli kuusi pitkää tuntia, enkä viitsi ajaa edestakaisin. Odotan siis DVDtä postin kautta. 

Olen asettanut itselle tavoitteen osallistua syksyn BodyPump-koulutukseen. Koska en ehdi mitenkään osallistua tunneille, on minulla kotona Pumptanko painoineen ja sain lainaksi DVDn, jonka avulla voin lähteä totuttamaan kroppaa pidempiin toistomääriin. Saa nähdä miten ehdin kotosalla treenailla, typy kun ei enää nuku välttämättä kuin yhden päikkärit. Nytkin on jutellut pupulleen yläkerrassa 15 minuuttia, eikä vaikuta lainkaan siltä että uni tulisi vaikka on päikkäriaika. :)

Ei kommentteja: