keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Puoli välissä viikkoa

onpa huono kuva... :/




 Aika hurahtaa nopeaan tahtiin...

Tänään kävin shoppaamassa uudet treenihousut ja ihanan lötkön treenipaidan Henkkamaukalta. Rakastan noita löysiä paitoja tanssiessa ja olen alkanut käytää niitä myös spinning ja CxWorx-tunneilla, alla tiukka toppi.











Treeniviikot on samankaltaisia:
3x CxWorx
1-2x Sh'bam
2x Kinesis
1x venyttely
1x VK-spinning

Nyt on lisäksi saatu salin kanssa ne PT-paketit valmiiksi ja omistajalta hyväksytä eli hanat aukeaa. ;) Muutama asiakas on jo jonossa ja kovin montaahan en edes kerralla halua ottaa, jotta voin antaa kaikkeni asiakkaille - sellainen olen, täysilla paneuten tai ei ollenkaan. En osaa tehdä varsinkaan tuota PT-hommaa puolivaloilla. Se ei ole kenenkään etu. On varmasti kuntosalien omia PT:itä (onneksi vain häviävä osa), jotka tekevät kiireellä ja ovat enemmänkin kuntosaliohjaajia mutta silti PT-nimikkeellä. Jokainen tyylillään. ;) Minulle se ei sovi.

Kovasti olen opetellut uusia LM ohjelmia - Sh'bam ja CxWorx. Sh'bamista vedinkin jo puolet kappaleista tällä viikolla. Annan omaa arviota/mielipidettä varmasti teille kunhan pääsen itse kunnolla ajamaan itseni sisään. Ohjelma on hieman erilainen mielestäni ja ainakin näin alkuun on paljon hyvää, mutta myös muutamia liikkeitä, joita en vaan voi käsittää. ;) CxWorx taasen oli mielestäni aika tykki ohjelma! Tässä jos missä bäkee kehittymisesnä seuraavan kolmen kuukauden aikana. Ja musiikki on mielestäni parempaa kuin viimeksi.

Palataan pian asiaan! :)

Ei kommentteja: