torstai 13. syyskuuta 2012

Kuka sinä olet? :)


Lukijoita on mukavasti tullut matkan varrella enkä valitettavasti enää pysy perässä kuka kukin on. :/

Olisi mukavaa jos esittäytyisit ja vaikka laittaisit omasta blogistasi linkin kommentteihin. Olisi kiva tietää keitä blogiani lukee. :)


Lisäksi olisi mukava kuulla, mistä asioista haluaisitte blogistani lukea? Treenivinkkejä, omista treeneistä, ravinnosta, perhe-elämästä, jostain muusta?


WHO ARE YOU! :)

8 kommenttia:

Aamujentaikaa kirjoitti...

Heippa, eksyin mukaan blogiisi, ja täältä löytyy minun tarinani, http://miejasie.blogspot.fi/ Käyhän kurkkaamassa :) Pirteää syksyä!

~Hanna~ kirjoitti...

Tervetuloa Sanna! Kiva blogi sinulla, kävin tutustumassa. :) Tuo Fustra kiinnostaa kovasti ja katsotaan josko itse siihen pääsisi kouluttautumaan myös. :)

Laura Annika kirjoitti...

Moikka! :) Eksyin sun blogiisi jonkun muun treeniblogin kautta, en nyt vaan muista minkä kautta. Haluaisin kuulla ihan normaalista treeniarjesta takapakkeineen ja edistyksineen. Samoja kokemuksia siis kun itse kirjoittelen :)

Ja tosiaan en tiedä ootko mun blogia lueskellut, mutta treeniblogia kirjoitan myös jossa kerron spinningohjailuista, lesmills jumpista (hulluna niihin kun olen..) ja muutenkin arjesta joka painottuu aika lailla liikuntaan. Tuuhan jakamaan myös sinne suuntaan mielipiteitä, jos jotain herää aiheisiin liittyen! :)

Terkkuja ja hyvää alkavaa viikonloppua! Terv. Laura http://onthemoveblog.blogspot.fi

~Hanna~ kirjoitti...

Tervetuloa Laura! Sun blogi onkin listalla luettavana, me like! :) Laitetaan juttua treeneistä ja miten sujuu tai ei suju. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mä löysin sun blogin itseasias Sh'bam -koulutuksesta ettiessäni tietoa :) sulla on kyllä kiva blogi ja todellakin luen aina kun tekstiä tulee!

Ite kirjotan blogia mun elämästä, treeneistä, mitä ikinä tuleekin mieleen. :) tervetuloa tutustumaan! http://kohtiunelmaaa.blogspot.fi/

~Hanna~ kirjoitti...

Tervetuloa Katja! :) Sinun blogisi on myös lukulistalla. :)
Huh, kohta menee päivät blogeja lukiessa. :)

J kirjoitti...

Tervehdys! Juurikin löysin blogisi ja ehdin lukaista vasta muutaman kirjoituksen. Jään seuraamaan ja perehdyn kirjoituksiin hieman tarkemmin ajan kanssa:) mun blogi löytyy miksitulen.blogspot.fi.
Jenni

~Hanna~ kirjoitti...

Tervetuloa Jenni S. :) Pikainen vilaus blogiasi --> lisää luettava minulle. :)