perjantai 21. syyskuuta 2012

Treeniviikko ja Low Fat Jugu





Vihdoin löytyi kaupan hyllyltä rasvaton vähärasvainen Kreikkalainen jogurtti. Sitä olen odotellut jo jonkin aikaa meille Suomeen saapuvaksi. Vinkatkoon joku, jos sitä on jo ollut olemassa kaupan hyllyillä. Avaan silmäni ensi kerralla paremmin. ;)

Lidlissä on ollut Eridanouksen aivan mahtava kreikkalainen jogurtti - 10 % rasvaa! Mutta i niin kermaista ja hyvää. Nyt oli vierelle asetettu vaaleansininen purkki samaista tuotetta mutta kannessa lukikin LOW FAT (2,5 %). Pakkohan se oli kaapata hyllyltä mukaan, kun oli viimeinen purnukka! :)




Testikokemukset? Hmm... en ole aivan varma. Tällä hetkellä fiilis on, että tuo alkuperäinen 10 % Eridanous on HUOMATTAVASTI parempaa, paksumpaa ja kermaisempaa. Voipi olla, että muutan vielä mieleni matkan varrella, kunhan totun uuteen  koostumukseen. Low Fat -jugu on meinaan huomattavasti löysempää. Kyllä se asiansa ajaa pirtelöissä, mutta jotenkin en pitänyt myslin kanssa syötynä.

Kannattaa kyllä kokeilla tuotetta, sillä onhan siinä huomattavasti vähemmän rasvaa kuin "isoveljessään".

Te halusitte kuulla normaalista treenielämästäni. Tässä tulee viikon sisällä tapahtuneen kommellukset. :D

Treeniviikko on ollut samankaltainen kuin aikaisemminkin - Sh'bamia, CxWorxia, Spinningiä ja Kinesistä.

Viime viikolla vedin uuden CxWorx-ohjelman (8) ensimmäistä kertaa ja jostain kumman syystä kolmoskappaleen aikana juuri ennen kyykkyjä kurkkuani alkoi kutittamaan aivan tajuttomasti! Kun yritin puhua, ei tullut sanoja vaan kyyneleet silmiin! :D Siinä sitten meni kyykyt totaalisen pilalle asiakkailta ja itsellä meikit pitkin poskia. Mahdoin olla näky!

Olen ohjaaja, jolla asiat pitää sujua koko tunnin ajan moitteettomasti alusta lähtien - muuten menee pasmat sekaisin (ammattimaista - ei ehkä! - mutta täydellisyyden tavoittelya kyllä!). :/ No, onneksi tunti meni loppuun hyvin, mutta kyllä nauratti. Mikä tuonkin kutituksen aiheuttaa ja WHY OH WHY se ei lopu?? :D



Tällä viikolla vedin koko Sh'bam-ohjelman (9) ensimmäistä kertaa ja jostain kumman syystä 4 kappaleen kohdalla tuli totaalinen rytmin menetys! En saanut sitä kiinni lainkaan... :/ Voi että harmitti TODELLA PALJON! Hävetti! Kyse ei ollut harjoituksen puutteesta. Kaikki oli mennyt mainiosti kotona ja salilla treenatessa.

MITEN IHMEESSÄ ASIAKKAANI VIIHTYVÄT TUNNEILLANI?? :D
Tarjoan varmaankin salin parhaat komiikat toilailuillani. ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nelosbiisissä ON haastava rytmitys, itse olen sen biisin kohdalla kokenut myös kevyitä ahdistuksia :)

~Hanna~ kirjoitti...

Kiva etten ole ainoa! :D