torstai 29. marraskuuta 2012

Lukuvuorossa MeNaiset Sport

Lähde: MeNaiset
Ostin jokunen aika sitten MeNaiset Sportin #7 ja lehden välissä oli tarjous, jossa saa 17,00 eurolla 6 numeroa. Pakkoan se oli tilata kun alkaa se Fit kyllästyttämään näiden vuosien jälkeen. 

Kansi ei ole uudessa numerossa kovinkaan houkuttava - melkein jopa tylsä. Muutamalla lumihiutaleella on yrittetty hakea talven tuntua. 

Ensimmäinen juttu "Parempi kuin Beckham" on omalla tavallaan mielenkiintoinen, mutta joku siinä häiritsee. En oikein osaa sanoa, mikä. Toisaalta juttu hieman huvittaa.. Miksi kirjoittaa tällaisesta aiheesta treenilehteen vaikka kyse on A) ryhmäliikuntaohjaajas miehestä ja B) bikini fitness -kisaajasta sekä heidän toisesta puoliskostaan. Jos olet lukenut jutun, mitä mieltä olet?
Jokainen naistenlehti sisältää pakolliset tuote-esittelyt ja nyt täytyy myöntää että bongasin aivan mahtavan tuotteen joka on saatava testiin. :) Stain X -suojalaput paljon hikoilevalle!! :) Tässä siis paljastus - hikoilen todella paljon vaikka en edes treenaa. En muista koska viimeksi olen käyttänyt jotain muun väristä paitaa päivätyössäni tai ystäviä tavatessa muin mustaa. Huvittavinta on se, että minulla ei ole edes KUUMA! Minun ei tarvitse edes kävellä, olen vain paikoillaan. :) Tämä asia on häirinnyt minua kauan ja kyse ei ole mistään maailman ihanimmasta asiasta. Hyvin kiusallinen vaiva, sanoisinko. Muta sen kanssa on elettävä ja nyt ehdottomasti pitää testata nuo suojalaput. :D Onko jollain muulla samanlaisia ongelmia? Miten olet hoitanut tilanteen? :)

Lehti sisältää myös meikkivinkkejä. Vaikka lehti on tarkoitettu naisille, voisi "Hehkeänä hangille -jutun" jättää vallan sinne MeNaiset-lehden osastolle. Treeniä enemmän, kiitos... Samoin aukeaman juttu erilaisista hajuvesistä... 

Eroon elektroniikasta -jutussa on hyvin mielestäni asiaa siitä, jos ei käytä sykemittaria vaan kuuntelee oaa kehoa. Näin opastan itse tunnilla asiakkaita. Kerron miltä pitää tuntua eikä niinkään tuijotella sykemittaria. Kun kerron että pitää hengästyttää kevyesti ja pystyy puhumaan, tietää asiakas tasan tarkaan missä mennään. 

Lehdessä on makuuni liikaa tuote- ja vaate-esittelyitä. Kaipaan raudankovaa faktaa treeneistä sekä ravinosta sekä hyviä treenivinkkejä ja ohjeita. Mahdollisesti myös uusia tuulahduksia treeneihin - "This is how you spice up your workout" -tyylisiä juttuja. :) Treeniohjeita lehdessä ei ollut kuin yksi!

Onneksi lehti ei maksanut 17,00 euroa enempää sillä valitettavasti en jaksa lukea koko lehteä kannesta kanteen. Menee enemmän selailun puolelle. Ehdottomasti FitBody oli mieleeni enemmän ja jos joku lehti pitää tilata, tällä hetkellä FitBody palvelisi paremmin kuin MeNaiset Sport. 

Seuraavan pöydällä odottamassa uusin Fit sekä ProBody.

3 kommenttia:

Matkatar kirjoitti...

Mielenkiintoinen juttu! En välttämättä ostaisi Me Naiset Sportia, tosiaan tuo kansikuvakaan ei vaikuta perin sporttiselta. Hyvä vinkki tuo, että täytyy kuunnella omaa kehoaan eikä tuijottaa sykemittariin. Itse meinasin hermostua sykemittariin, kun senmukaan en saanut pulssia tarpeeksi ylös tai kaloreita kulutettua kuin nimeksi, vaikka mielestäni kyllä treenaan aina täysillä. Uskon että se vain johtuu matalasta sykkeestä ja verenpaineesta...

~Hanna~ kirjoitti...

Usein jos lääkkeenä on beetasalpaajat esim verenpaineeseen tai migreenin estolääkkeenä, ei syke nouse samalla tavalla. Mutta tällöin tulee tuntemuksien kuunteleminen isompaan rooliin. :) Mittari on vaan kiva lelu, mutta itse suosin kropan kuuntelua ja hengästymistasojen seurantaa enemmän.

~Hanna~ kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.