tiistai 13. marraskuuta 2012

Uusi lehti - FitBody ja asiaa lihavuudesta

www.fitbody.fi
Pitkästä aikaa! :) Kiirettä taas on ollut PT-asiakkaiden kanssa. Keskityn vain muutamaan asiakkaaseen kerralla, jotta voin antaa heille kaiken mahdollisen. En halua ahnehtia, sillä usein silloin laatu kärsii. Eli laatu korvaa määrän. ;)

Löysin hyvän tekstin aiheesta lihavuus ja lasten liikkumattomuus. Kannattaa käydä tsekkaamassa juttu täältä.

Nappasin viime viikolla kaupan lehtihyllystä uuden treenilehden - FITBODYN. Ajattelinkin kertoa omia mielipiteitä uudesta lehdestä.

Lehti on suhteellisen paksu, mutta hinta minun mielestä todella suolainen - 7,50 €! Jos lehden tilaa kestotilauksena, hinta vuodessa on 49,99 € ja lehtien määrä vuodessa on 8 numeroa. Pikainen laskutoimitus antaa yhden lehden hinnaksi 6,24 €. Jotenkin helpompi hinta sulattaa. :) HUOM! Huomasin nyt heti tekstin kirjoitettuani, että lehden sisäsivuilla lukee yllä mainitut hinnat MUTTA kun menee lehden omille sivuille kohtaan tilaus, on hinta 55 €/kestotilaus. Very interesting...

Lehden kansi on omalla tavallaan houkuttava. Pidän kannen aihesepostusta selkeänä, mutta kansimalli Elina Tervon meikit jotenkin hypähtää silmille. Kun lehden avaa, on ensimmäiset sivut pelkkiä koko aukeaman täyttäviä mainoksia. Lehden sisällä myös paljon on käytetty mainostilaa sekä kokonaisina aukeamina että tekstien sisällä mainostetaan paljon. Toki ymmärrän, että printtilehden tekeminen ei ole halpaa ja jollain ne kulut täytyy kustantaa.

Ensimmäinen ok juttu on Sanna Elorannan kirjoittama teksti kuntosaliharjoittelusta. Teksti on helppolukuinen ja ammattimaisella otteella kirjoitettu. Asia, joka ehkä hieman häiritsee lehdessä on tekstien välissä isot printtikuvat aiheeseen liittyen. Esimerkiksi on juttu Jenni Levävaaran kahvakuulatreenistä. Tekstiä kertyy yhteensä ehkä sivun verran, mutta jutun kokonaispituus on 8 sivua! Okei, myönnän, että kahvakuula ohjeistukseen menee yksi aukeama eli kaksi sivua, mutta henkilökuvia on 4 kappaletta, joista yksi koko aukeaman kuva ja kaksi yhden sivun kuvaa. Nyt selviää, miksi lehti on niin paksu. Treeniohje itsessään on hyvä. :)

Mutustelen vielä mielessäni kunnollista mielipidettä lehdestä. Aion kyllä ostaa muutaman seuraavan numeron nähdäkseni, mihin suuntaan lehti on menossa. Toivon, että se ei ole samankaltainen kuin naisille suunnatut Fit ja MeNaiset Sport -lehti esimerkiksi. Kaipaan kunnon otetta ravitsemukseen ja treeniin, ja toivon tämän lehden sitä antavan.

Selasin kaupassa pikaisesti (hyi minua kun en kuitenkaan lehteä ostanut!! :D) BODY-lehden, mutta ainakin tämän hetkinen numero on liian BodyBuilding-painotteinen minun makuuni.

Kannattaa tsekata tuo FITBODY ja muodostaa oma mielipide lehdestä. :)

Mukavaa treeniviikkoa! :)

3 kommenttia:

Finde kirjoitti...

Mä ostin kans viikko (kai) sitten tuon Fitbodyn. Mä ihan tykkäsin siitä! Vertaisin sitä ehkä Muscel&Fitness Hers:iin ennenmmin kuin Fit:iin. Toi voitti MFH:n sillä että ulkoasu oli paljon selkeempi ja siellä ei ollut niitä suomennos-tekstejä. Tykkäsin myös, että siellä oli muitakin kuin vain salitreeniohjelmia.

Kaiken kaikkiaan en osannut kyllä vielä oikein tehdä puolesta vai vastaan päätelmää, munkin pitää vielä muutama numero lukasta. Vaikutti kuitenkin suhteellisen hyvälle :) Ja mä en siis käy salilla kun tällä hetkellä sen 2xviikossa, että siltä pohjalta arvioidaan täällä ;)

~Hanna~ kirjoitti...

En ole tuota M&F Hers -lehteä vielä napannut lehtihyllystä, koska luin Pakkikselta sen olevan hyvin tökerösti suomennettu. Vaikka itse en jaksa aina kirjoittaa puhdasta suomea :), on lehti kuitenkin eri asia. Mutta ostoslistalla on seuraavaksi.

Ensi viikollahan tuon uuden FitBodyn pitäisi taas ilmestyä. :)

~Hanna~ kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.