sunnuntai 28. elokuuta 2011

Flirttiä tangon kanssa ;)


Uu mama mitkä ketkutukset oli eilen. Kävin kokeilemassa aivan uutta lajia – Strip-tanssituntia, jossa ketkutettiin, vetkutettiin, hinkattiin ja kiehnättiin tangon kanssa. ;D Musiikki oli hottiakin hotimpaa, jo pelkät melodiat saivat kuumat tunteen pintaan. Sitä vallan tällainen kiltti ihminenkin punastui kun katsoin ihanan ohjaajamme liikehdintää salin edessä. Hänen huumorintajunsa on iskevää ja tunnilla ei vakavalla naamalla kykene olemaan. Liikunnan pitääkin olla hauskanpitoa ja lupaan että tuo tunti oli sitä parhaimmillaan!

Feel sexy ladies!

Siinä sitä sitten yritin löytää sisäisen seksikkään naiseni pitkin tuntia, hankalaa oli. :) Välillä kurottiin verkkosukkahousuja jalkoihin, välillä taasen kierittiin kehräten lattialla. ;D Kuulostaa varmasti n iin mielipuoliselta touhulta, mutta suosittelen joskus kokeilemaan. Pieni flirtti tangon kanssa tekee jokaiselle naiselle hyvää. ;) Tunnin aikana tulikin mieleen Demi Mooren ihastuttava elokuva Striptease. :)

Tänään on vuorossa kahvakuulan heilutusta kotisalissa. Iskevä musiikki taustalle ja kuula heilumaan. Tein itselleni muokatun ohjelman ja tänään sen suoritan ensimmäistä kertaa. Kyljet, olkapäät ja jalat sain kyllä liekkeihin viime kerrasta joten tehokasta on! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missä kävit tuon tangon kanssa flirttailemassa? :)
- Miia

~Hanna~ kirjoitti...

Meillä oli omalla salilla meidän ihanan ohjaajan läksiäistunti. Mutta esim. muutamilla saleilla tätä kyseistä tuntia taitaa olla tarjolla tässä pk.seudulla.