maanantai 29. elokuuta 2011

Kokemus Kimppadiilin LadyLinen kortista sekä kuulailua


Eilen tuli tehtyä jälleen kotosalla kahvakuulalla treeniä (vihdoinkin kun lihakset olivat palautuneet edellisestä kerrasta sekä sen tangon kanssa heilumisesta – tuli muuten jalkalihakset kipeäksi kun kiehnättiin ylös alas. Mahtavaa jalkatreeniä sanon minä! :) )

Olen tehnyt itselleni ohjelman joka on jaettu kolmeen patteriin. Tarkoitus on tehdä patterit kaksi kertaa läpi, jolloin aikaa treeniin kuluu noin 50 minuuttia. Pattereiden välissä aina pieni hengähdystauko. Jokaista liikettä tehdään minuutin verran ellei toisin mainita.
Lämmittely
Vartalon ympäripyöritys (1 min suunta)

1. Patteri
Pään yli kiertäminen (30 s suunta)
Etuheilautus oikealla kädellä
Etuheilautus vasemmalla kädellä
Rinnalleveto (30 s suunta)
Kyykky ja pystypunnerrus

2. Patteri
Askelkyykky jalan alta kiertäen
Yhden jalan maastaveto + kulmasoutu
Heilautus pystypunnerruksella (30s käsi)
Sivutaivutus oikea
Sivutaivutus vasen

3. Patteri
Penkkipunnerrus (lantio staattisesti koko ajan ylhäällä)
Vartalonkierrot seisten kyykyllä
Istumaannousut kädet suorana ylöspäin
Vartalonkierrot puoli-istuvassa asennossa kuula sylissä
Lantionnosto
Lähde:
kettlebellworkout.org
No sitten otsikon toiseen aiheeseen – Kimppadiilistä ostamaani LadyLinen 5 kerran korttiin… Soitin tänään valitsemaani keskukseen ja ilmoitin halukkuuteni mennä spinning-tunnille (spinningin takia sen kortin ostin). Kortin ostaja EI VOI varata itselleen paikkaa. Ei tässä vielä mitään, monilla saleilla ei voi varata kukaan vaan tulojärjestyksessä pääsee tunnille sisään ja tämän minä ymmärrän täysin. MUTTA!! Kysyin, kuinka paljon aikaisemmin minun kannattaa tulla paikalle, jotta mahdun mukaan niin tällä kyseisellä kortilla ei voi lunastaa paikkaa kuin 10 minuuttia etukäteen, koska omat asiakkaat on etusijalla. Ok. Omalla tavallani ymmärrän asian, mutta viiden kerran kortin ostanut henkilö on kuitenkin maksava asiakas ja mahdollisesti kuntokeskuksen UUSI ASIAKAS, joten mielestäni ei anna täysin hyvää kuvaa toiminnasta. Asiakas saapuu paikalle hyvissä ajoin ja toivoo totta kai pääsevänsä tunnille mukaan. Pettymys on suuri kun tulee turhaa ajoa keskukseen ja ehkä hieman turhaa ajan tuhlaustakin jos ei tunnille mukaan mahdu. Mitä mieltä olette? Olisin toivonut, että diiliä ostaessani ehdoissa olisi asiasta mainittu sillä en ehkä välttämättä tällöin olisi korttia ostanut – niin, en olisi ostanut eikä ehkä moni muukaan jolloin toinen puoli on juuri siinä että kukaan ei olisi ostanut ja asiakkaiden rahat olisi jäänyt saamatta. Tylyä tekstiä? Omalla salillamme KUKA TAHANSA saa varata itselleen paikan tunnilta, oli sitten kertamaksaja tai tutustuja. Arvostan itse tällaista palvelua kovasti, sillä ei kukaan halua turhaan saapua paikalle ja ”jäädä lehdelle soittelemaan…”

Mutta katsotaan kuinka eukon tänään käy. Aion suunnata paikalle ja toivoa, että mahdun mukaan. Tarkoitus olisi osallistua kahdelle tunnille, mutta jos jo yhdellekin pääsen mukaan niin kiva juttu! :)

Stay tuned. Huomenna lisää kokemuksesta!

2 kommenttia:

Pumpumkatti kirjoitti...

Mä olen seurannut City Dealeja ja niissä on joskus vastaavanlaista vedätystä. Onneks olen lukenut tarkkaan diilin säännöt ja siellä on kerrottu esim rajatuista voimassaoloajoista, joiden takia on jäänyt ostamatta. Ne muutamat, jotka olen ostanut, on olleet hyviä paikkoja, joissa City Dealiläisiin on suhtauduttu myyntihenkisesti potentiaalisina uusina asiakkaina. Jos saa halvan diilin niin siitä voi ihan hyvin maksaa sillä, että kuuntelee vähän myyntipuheita samalla ;)

~Hanna~ kirjoitti...

Homma toimi loppujen lopuksi ihan hyvin, mutta harmittaa ettei siitä 10 minuutin ilmoittautumisrajasta mainittu mitään ehdoissa. Luin ne miljoonaan kertaan läpi. Neljä kertaa vielä jäljellä, katsotaan jäänkö joku kerta rannalle ruikuttamaan kun tunnille ei mahdu. ;)