tiistai 23. elokuuta 2011

Kimppadiilistä LadyLinelle 5 kerran kortti


En ole koskaan näitä tällaisia palveluja käyttänyt, mutta nyt ajattelin kokeilla kun kerta oikeasti on hyvä tarjous!Ja ajattelin, että jos homma on MTV Oy.n palvelu, on se varmasti luotettava.

”Kimppadiili on MTV Oy:n palvelu, jonka kautta ostat lahjakortteja, jotka oikeuttavat reilusti edullisempiin tuotteisiin ja palveluihin. Tuotteita ja palveluita kutsutaan diileiksi, joita paikalliset yritykset tarjoavat.

Uusi diili julkaistaan joka päivä ja se on ostettavissa seuraavan 24 tunnin ajan. Diili tarvitsee toteutuakseen tarpeeksi monta ostajaa. Kutsu siis kaverisi mukaan niin varmistatte yhdessä, että kauppa syntyy.” (Suora lainaus www.kimppadiili.fi-sivustolta)

Tällä kertaa oli diilinä 5 kerran kortti LadyLine-kuntosalille 80 % alennuksella. Kertahinta kyseiselle salille on 20 euroa ja nyt 5 kerran kortin saa samalla hinnalla. Ei lainkaan huono tarjous! Alussa sai tehdä valinnan, mihin keskukseen lahjakortin haluat ostaa. Sitten vaan maksamaan ja hetken kuluttua tuli lahjakortti sähköpostiin (edellytti sitä, että diili on jo toteutumassa). Nyt sitten täytyy tällä viikolla käydä itse paikan päällä lunastamassa tuo lahjakortti ja mennä käymään tunneilla. Katsotaan miten homma toimii ja mikä on vastaanotto. Joten lisäraporttia tulee myöhemmin. :)

Ei kommentteja: