keskiviikko 10. elokuuta 2011

Omat farkut jalkaan! JES!!


Siis niin hieno tunne kun huomaa omien, ennen raskautta ostettujen farkkujen mahtuvan jalkaan! :) Hehkutin miehelle koko eilisen päivän kyseistä ilouutista ja hänen naamastaan huomasin, että se alkoi jo jossain vaiheessa käymään hermon päälle, mutta se ei meikäläistä haitannut. Niin iloinen olin… ja olen ehdottomasti vieläkin. Synnytyksestä ei kuitenkaan ole kuin 7 viikkoa! Hui mikä aika! Omalla tavallaan ajattelen, että vasta mutta sitten toisaalta ajattelen että jo. Aika hurahtaa siivillä ja neitokainen kasvaa.

Täytyy myöntää, että ei ole helppoa sovittaa treenejä perheessä jossa molemmat treenaa. Eipähän ainakaan kyllästy toisen naamaan kun eihän sitä edes ehdi näkemään. :D

Eilinen meni hujauksessa, en ehtinyt tehdä juuri mitään. Neiti oli eilen hyvin kitinätuulella ja ei rauhoittunut kunnolla päivän eikä illan aikana lainkaan… :/ Tänä aamuna oli tilanne vallan toinen. Oikein neiti aurinkoinen! :)

Maanantaina suuntasin jälleen peruskestävyysalueen Spinning-tunnille. Tällä kertaa vetäjä oli eri kuin viime viikon keskiviikkona ja täytyy sanoa, että ohjaustaidoiltaan ohjaaja oli huomattavasti parempi mutta musiikki ei miellyttänyt minua sitten millään tavalla. Ja musiikki on mielestäni yksi tärkeimmistä. Pitää olla musiikkia joka saa menon jalan alla vipattamaan ja pitää olla sellainen olo että nyt mennään. Siksi itse panostan musiikkiin paljon! Väännän ja käännän useaan otteeseen ennen kuin olen tyytyväinen. Seuraavalle tunnille aion mennä toiselle salille. Pitää kokeilla ja kartuttaa salien tarjontaa ja löytää itselle se sopiva sali, jossa haluaisi itse tehdä töitä. Lisäksi täytyy mennä testaamaan seuraavaksi vauhtikestävyysalueen tunti. Kunnon intervallimenoa alusta loppuun saakka! Me like! :)

Eilen tuli myös kokattua jälleen herkkuja. Nyt heitin pannulle tuoretta sipulia, porkkanaa, paprikamixiä ja pakasteesta papuja. Öljyä perään, hunajaa, suolaa ja yrttisuolaa. Tuli jälleen hyvä lisuke kanalle. Vielä täytyy harrastaa hetki tuotekehitystä, sillä se kasvishöystö jäi kaipaamaan jotain maustetta mutta vielä en tiedä mitä. Ehdotuksia otetaan vastaan. :)







Päivän liikevinkki:
Kyykky BOSU-pallon päällä. Etureidet, pakarat, 
keskivartalon lihakset.
Suosittelen kokeilemaan omassa treenissäsi BOSU-palloa. BOSU-pallo auttaa kehon koordinaatiossa ja auttaa vahvistamaan kehon syviä lihaksia. Voit tehdä esimerkiksi peruskyykyt BOSUn päällä (ilman painoja). Aseta pallo pehmeä pallo-osa ylöspäin. Ota mahdollisimman hyvä haara-asento ja lähde tekemään kyykkyjä. Muista pitää polvet ja varpaat samansuuntaisesti, katse eteenpäin ja paino enemmän kantapäillä. Liike ei ole suunnattu aivan aloittelijoille, mutta jo hieman, kehonsa hallitsevalle treenaajalle aivan ihanteellinen liike.
Todella tehokas treeniavustaja - BOSU

Ei kommentteja: