tiistai 2. elokuuta 2011

Ostosreissu Ideaparkiin


Tänään meidän perheen naiset (muru-pienoinen sekä rakas äitini) suuntasimme kohti kolmostietä suuntana Lempäälässä sijaitseva Ideapark. Olen aina halunnut siellä käydä, mutta eihän miehet ole sellaisia kaupoissa luuhaajia kun me naiset. :) Joten päätin, että muru kun on jo 1,5 kuukauden ikäinen niin hänen kanssaan voi hyvin lähteä pienelle ostosretkelle ja äitini lomailee, joten mikäs sen parempi poppoo tekemään pienimuotoinen päiväretki. ;)

Ehdoton suosikkiliikkeeni, mutta tällä kertaa
lähdin kaupasta tyhjin käsin. :/
Ideapark on noin 160 kilometrin päässä Helsingistä ja ajomatkaan kuluu noin 1,5 tuntia. Liikkeitä massiivisessa ostoskeskuksessa on noin 200. Mainonnan mukaan ostoskeskuksessa on lähes 1,2 kilometriä ostos- ja kävelykatuja sekä yli 30 ravintolaa ja kahvilaa! :) Itselle tärkeitä liikkeitä Ideaparkissa on myös kuten: Tommy Hilfiger, Budget Sport, Esprit, Stadium, Sunny’s (en ole aikaisemmin käynyt mutta aivan ihania vaatteita on heidän verkkokaupassaan), Top-Sport, Veromoda, Warehouse Brand Outlet ja tietysti Arnolds, jossa on ehkä yhdet parhaimmista Suomessa saatavista donitseista. Sitähän minä en voi ohittaa poikkeamatta sisään. Olkoon kuinka kurinalainen elämä tahansa nyt alkanut. :D Lisäksi Ideaparkissa sijaitsee useita lastenvaateliikkeitä, jotka on tietysti nyt tärkeitä paikkoja vierailla.

Lähdimme aamulla hyvissä ajoin ajelemaan kohti Lempäälää ja saavuimmekin yhden välietapin siivittämänä klo 10.00 aikoihin määränpäähämme. Juuri sopivasti liikkeiden aukeamisen aikoihin. Voi sitä valinnan vaikeutta mistä olisi aloittanut. Järjestelmällisesti vaan liike liikkeeltä eteenpäin. Itselle ei juurikaan tullut ostettua mitään – uudet Energeticsin aivan ihanan pehmeät treenicaprit Budget Sportista, Espritistä kaunis oranssi toppi sekä Sunny’s-liikkeestä musta paita. Loput ostokset tulikin sitten hommattua neidille. Anton & Nina –liikkeessä oli jonkinlainen alennusrekki, josta sai ihan muutamalla eurolla bodyja ja pöksyjä. Lisäksi Ideaparkissa on lastenvaateliike Ballot, jossa myydään käytettyjä vaatteita. Sieltäkin löytyi todella edullisesti hyväkuntoisia vaatteita pari kappaletta.
Espritin toppi ja Sunny'silta musta paita
Golden Rose -ravintolan buffasta. Nam!
Ciao! Caffen herkullista jäätelöä ja latte
Lounaan kävimme syömässä aivan ihanassa Golden Rose Chinease & Vietnamese –ravintolassa. Siellä oli erittäin hyvä buffet. Ja koska reissussa kun ollaan niin syömisethän ei siihen lopu. Ruokailun jälkeen menimme juomaan Cafe Lattet kahvilaan nimeltä Ciao! Caffé. Tarkoitus oli siis ihan vaan hakea ne jälkkärikahvit matkaan mukaan ja suunnistaa kotia kohti. No vielä mitä! Kahvilassa myytiin ihanaa italialaista jäätelöä ja pitihän sitä ottaa kupillinen Jugurtti-Metsämarja-jäätelöä… Aivan tuskaisen hyvää! Siis sanat ei voi kuvailla… En ole ennen maistanut italialaista jäätelöä, mutta aivan varmasti aion maistaa ensi kerralla kun eteen vain osuu. Myönnän, olen suuremman luokan herkuttelija. Herkut on paheeni. :/ Yritän vieroittaa itseni tässä pikku hiljaa. Nyt ei pitäisi olla tiedossa enää minkäänlaisia reissuja mihinkään suuntaan (paitsi kesäretki Porvoon kauniisiin maisemiin ja Porvooseen ei voi mennä ilman että käy ostamassa suussa sulavaa Brunbergin riisisuklaata! :D Joten lirissä ollaan.

Mutta täytyy sanoa, että hyvä reissu on takana ja Ideapark on nyt koettu. Mikään ostosparatiisi Suomessa ei kyllä vedä vertoja suosikkikohteelleni, New Yorkille. Kerron jossain vaiheessa hyviä vinkkejä New Yorkiin matkaajille, missä ostoksia kannattaa tehdä. :)

Treenien osalta tämä päivä onkin mennyt enemmän syöminkien puolelle. Tai no, lasketaanhan kaikki kävely jonka suoritin kun tallasin pitkin Ideaparkin katuja. Uskoo ken tahtoo! :D

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käytiin viimeksi joulun alla ideaparkissa. Siellä on kyllä kivoja ja vähän erilaisia putiikkeja. Sekä aikuisille että lapsille :) Välipäivä urheilusta tekee hyvää, eikä toi sun syöminen mitenkään överiä ollut ;)

Anonyymi kirjoitti...

ei hitsit, pääsin siis nimettömänä kommentoimaan, mutten oman profiilin kautta. Weird. Mutta Lare siis kommentoi, tätä nykyä nimettömänä siis :) Pääasia, että kommentit tulee perille :)

~Hanna~ kirjoitti...

Ihmettelen, miksi ei voi jättää kommenttia vaikka on kirjautuneena. No, tietokonenero ei nyt vastausta keksi mutta pääasia että kommentteja saa jätetyksi. :D