keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Core kasaan puolen tunnin killer-treenillä ;)


Eilen rohkaisin mieleni ja suunnistin Les Millsin uutuuteen CXWorxiin… Tiesin, että tiedossa on kovaa menoa mutta huh huh! :D Hyvin huomasi, että keho ei ole palautunut raskauden jäljiltä ja varsinkaan ne vatsalihakset. Mutta voi sitä tekemisen meinikiä ja hien määrää! Suosittelen ehdottomasti jokaiselle tutustumaan tuntiin! Tunnin alussa ohjaaja sanoi, että tiedossa on puolen tunnin treeni MUTTA SE RIITTÄÄ! :D Ja uskokaa pois, se riitti!

Tunti alkoi suorien vatsalihasten tekemisellä – tarkoitus hakea lämpöä lihaksille. Sitä seurasi 7 minuutin staattiset pidot! Jep, luette oikein!! :D Toisen vaiheen tarkoitus on hakea corelle voimaa. Tämän jälkeen oli tuubin kanssa (eli suomeksi kuminauhan) kyykkyjä, kiertoja etc. Lisäksi saatiin pakaroille töitä ojennusten ja askellusten kanssa.

LM lupailee, että keskimäärin puolen tunnin treeni polttaa 230 kaloria, tiukentaa ja kiinteyttää core-lihaksistoa. Lisäksi tunti kehittää funktionaalista voimaa.

Ainoa asia, joka tunnissa hieman minun kohdallani tökki, oli tunnin tempo kuten kaikissa Les Millsin tunneissa. Mielestäni liikkeet vaihtuva nopeassa tahdissa ja kun salissa katselin ympärilleni, osalla asiakkaista oli vaikeuksia pysyä tahdissa mukana. Olen joskus ollut BodyBalancessa, jossa liikkeet vaihtuivat todella nopeasti. Henkilö, joka ei ole kovinkaan montaa kertaa tunnilla ollut, saa juuri liikkeestä kiinni kun se jo vaihtuu.

Mutta kaiken kaikkiaan erittäin tehokas tunti on kyseessä ja aion ehdottomasti mennä uudelleen.

Tunnin jälkeen olo oli todella nuutunut ja mietinkin, että tästäkö tämä taas alkaa. Tänä aamuna herätessä olo ei ollut kaksinainen. :/ Tarkoitus oli jälleen suunnata sinne spinningiin mutta en uskaltanut lähteä riskeeraamaan koska tuskanhiki vain nousi kun ”rehkin” hieman enemmän. Joten PanadolHotia vaan napaan ja toivotaan, että olotila paranee nyt kertaheitolla, eikä vaihtele päivittäin.

Ei kommentteja: