tiistai 20. syyskuuta 2011

Pitkä vaunulenkki Hyvinkään metsiköissä ja syksyn väsymystä

Lähde:
BobbyMigul

Olen ihminen joka reagoi vahvasti vuodenaikoihin. Syksyt ja keväät ovat minulle todella vaikeaa aikaa. Yleensä keväisin ihmiset piristyvät, mutta minulla tulee se toinen väsymyskausi syksyn lisäksi. Nyt huomaa kun illat ja päivät ovat alkaneet pimentyä niin voisin aamuisin nukkua vaikka kuinka pitkään. Tänäänkin aamulla Kirppu metelöi hieman, mutta ei vielä ollut sellaista nälkäkitinää. Laitoin tutin suuhun jonka seurauksena vedimme vielä puolen tunnin lisäunet. Heräsimme noin 10.15!


Batteryaja kahvia menee päivittäin. Battery ei vain ole se paras mahdollinen, mutta mies on sitä tukusta ostanut, joten litkin sitä sitten pitkin päivää. Sokeriahan kyseisessä nautintoaineessa on todella paljon joten kaikki kertyy varmasti keskivartalolle. :/

Eilinen hujahti vieraillessa Hyvinkäällä. Ensin kävimme moikkaamassa työkaveria ja hänen puoli vuotta vanhempaa tyttöään. Kävimme Hyvinkään pururadalla pitkällä vaunulenkillä. Vaikka hieman riputtelikin, teki todella hyvää. Lenkin päätteeksi olin aivan hiestä märkä. Sieltä suuntasimme Kirpun serkkuja moikkaamaan ja heidän äitinsä leikkasi samalla hiukseni uuteen uskoon. Nyt sain kasvoilleni ”kehykset” otsahiusten muodossa. :) Täytyy sanoa, että pitkästä aikaa tuntuu hyvältä. Otsahiukset tekevät kasvoistani huomattavasti lempeämmän ja pehmeämmän näköiset. ;) Olen todella tyytyväinen! :)

Treenit ovat taas olleet hyvin kotikutoisia ja myönnän että ei se olotilakaan ole kaksinen ollut. Vatsalihaksille olen tehnyt treeniä edelleen. Tänään illemmalla suuntaan crossailemaan kun ei ollut missään sellaista sopivaan aikaan olevaa spinningtuntia. Huomenna olisi tarkoitus suunnata sitten spinningiin ja VIHDOIN laittaa ne kengät testiin.

Päivän liikevinkki
Spiderman. Pakaralihas, keskivartalon lihakset, kädet.
Asetu punnerrusasentoon, kädet hieman hartioita leveämmässä asennossa. katse kohti lattiaa, pää selkärangan jatkeena. Aktivoi ydintuki. Tuo oikea jalka kohti oikeaa kyynärpäätä sivukautta. Voit koskettaa jalalla lattiaa tai jos kehosi hallinta on hyvä, pidä jalka ilmassa. Muista pitää peppu matalalla, selkä suorassa. Jos haluat, voit lisätä videossakin tehtävän punnerruksen mukaan.

Have a nice workout week!

                                                               Lähde:
                                                           youtube.com

Ei kommentteja: