perjantai 9. syyskuuta 2011

Huomenna se alkaa! Indoor Cycling –koulutus, here I come!


Tätä viikonloppua olen odottanut jo pidemmän aikaa. Suuntaan nokan kohti Helsinkiä ja IISEEn sisäpyöräilykoulutusta. Voi että! Seuraava postaus tuleekin sitten mahdollisesti vasta maanantaina kun molemmat päivät, lauantai ja sunnuntai, ovat pitkiä koulutusten parissa. Mutta raportoin sitten heti miten koulutus on mennyt. :)

Tein eilen hyvää kanavokkia. Mitä tarvitaan?
maustamaton broilerin file/filesuikale
oliiviöljy
paprika
porkkana
sipuli
pinaatti
pakasteesta papuja
valkosipulia
Ruokakermaa á la Flora

Ensin paistoin kanat pannulla. Sen jälkeen siirsin kanat pois ja kasasin pannulle vihannekset. Niitä siinä kevyellä teholla paistelin ja kun olivat sopivat ”rapsakoita” niin sitten lisäsin soosit, kanan ja nuudelit mukaan ja annoin hautua vielä miedolla lämmöllä pienen tovin. Ai että kuulkaas oli hyvää. Lisäksi ostin Wok Sauce Ginger & Lemongrass, jonka testaan seuraavalla kerralla.

Päivän liikevinkki:
Liikkeen loppuosa.
Lähde: Fitness-lehti

Tässä yksi hyvä liikevinkki jälleen, kohteena rinta, peppu ja takareidet.
Käy selin makuulle, polvet koukistettuna, jalkapohjat maassa. Ota käsipainot käteen kuin alkaisit suorittamaan vipunostoa maaten eli kämmenet osoittavat kohti kattoa. Kädet ovat hartialinjassa. Aktivoi keskivartalon tuki, nosta lantio ylös ja samalla tuo käsipainot sivuilta ylös (linjassa rinnan kanssa). Nyt kämmenet osoittavat vastakkain ja kädet ovat suorana ylöspäin. Pidä hetki, laske sitten lantio jarruttaen alas, samoin kädet palautuvat sivuille.

Ei kommentteja: