torstai 29. syyskuuta 2011

Pumppia ja corea – siitä on keskiviikko tehty


Eilen suuntasin vihdoin ja viimein BodyPumpin pariin. Viime kerrasta on liian kauan aikaa. Ei ole täyttynyt tavoitteni kaksi kertaa viikossa. :/ Ja valitettava tosiasia on, että sen kyllä huomaa.

Alkuun päätin ottaa lämmöt LM uutuuden CXWorxin parissa. Olihan taas. Mutta on kiva huomata, että kyllä ne vatsalihakset alkaa sieltä pikku hiljaa löytymään ja varsinkin ne syvät lihakset. ON ollut apua kotitreeneistä, joita olen tässä hieman harjoittanut. Kaloreita tuon puolen tunnin session aikana paloi 293 ja keskisyke oli 152. Eli kyllä tuntui ja tutisi paikat!

Kun keskivartalo oli saatu kuntoon oli aika siirtyä LM BodyPumpin pariin. Viimeksi olen käynyt 17.8. eli liian kauan aikaa sitten. Ihanaa oli, että nyt sai fiilistellä uuden ohjelman parissa eli vuorossa on BodyPump 79. Ihan huippu biisit! Alkuun lähtee lämmöt päälle Higher-biisin parissa. Sitten onkin aika siirtyä killer-kyykkyjen pariin 30 Seconds to Marsin tahdissa. Rinta tehtiin Sean Kingstonin kanssa. Aivan ihana biisi oli selkätyössä – Written in the Stars. Tosin en ollut aivan yhtä innoissani miksauksesta mutta se menettelee. :) Lady Gagan kanssa sitten suunnattiin ojentajatyöhön ja voi kiesus että oli ojentajat tulessa!! :D Hauikset oli hyvä treenauttaa ikiklassikko Bon Jovin kanssa ja jotta jalkatreeni ei jää vähäiseksi, haettiin pakaroihin tehoa Grenaden kautta. Punnerruksien avulla sitten viimeisteltiin käsitreeni eli olkapäät ja taas kerran huusi hoosiannaa mun olkapäät! Auts! Ja tokihan LM rakastaa staattisia pitoja joten niitäkin oli tiedossa vielä loppuun. Tunnin kalorit oli 558 ja keskisyke 148. Sykemittari kertoi että kyllä kyllä se sun kuntosi on sieltä parantumassa! :D

Mahtava treeni, mutta harmittaa koska itse on niin huonossa kunnossa että oikein hävettää. Mutta olen tainnut aikaisemminkin mainita, että olen enemmän aerobisen treenin ystävä: crossing, spinning, tanssitunnit – ne on mun juttu. Samoin kehonhallinnan tunnit eli BodyBalance ja coretunnit. En ole koskaan ollut mikään huippu lihaskunnossa ja tähän olen törmännyt myös tiettyjen ohjaajien kanssa. Esimerkiksi tanssillisten tuntien vetäjät eivät välttämättä ole kovinkaan lihaksikkaita ja eivät jaksaisi tehdä isoilla painoilla, mutta aerobista kestävyyttä on vaikka muille jakaa. :)

Iltapalana heti treenien jälkeen tein eilen prodepirtelön, johon laitoin:

30 g pakastemustikka
Lähde:
Leader.fi
 Blenderissä sekaisin ja parempiin suihin. :) Oli hyvää, mutta aina se vaan ottaa aikansa tottua tuohon proteiinijauheen makuun. Pirtelön makroarvot on:
kalorit 363/proteiini 62 g/hiilihydraatti 26 g/rasva 1,3 g. Lisäksi vedin vielä muutaman kananmunan valkuaisen tuntia myöhemmin kun olin niitä keitellyt.

Tänään kropassa tuntee että on tehnyt eilen treenin, mutta silti aion (ainakin toivon) suunnata tänään RVP-tunnille. :) Ei ne tavoitteet tule, jos ei sen eteen tee töitä. Ja se mun ensimmäinen tavoitehan on saada vauvavatsaa huomattavasti pienemmäksi ja syvät lihakset tiukoiksi. Aikaa on marraskuun puoleen väliin saakka. Katsotaan kuin eukon käy! :D

Ei kommentteja: