tiistai 27. syyskuuta 2011

Rentoutumista ja lilluttelua Turun Caribia-kylpylässä

Tervetuloa Caribialle! :)

Miehen kanssa päätettiin sunnuntaina lähteä pikaiselle rentoutuslomalle Turun Caribia-kylpylähotelliin. Kyllähän lähdölle oli toki syynsäkin – vietimme vuosipäivää. ;) Pieni neitimme meni mummolaan hoitoon. Kyllä siinä sydäntä hieman riipaisi, mutta anoppi on tottunut lastenhoitaja joten ei tarvitse sen puolesta lainkaan murehtia.


Olimme varanneet superior-huoneen, mutta paikan päällä meidän ”upgreidattiin” sviittiin. :) Oli muuten kiva huone. Kun olimme kotiutuneet, suuntasimme altaille lilluttelemaan. Oli sunnuntai eikä paikalla ollut porukkaa ihan niin paljoa kuin ehkä perjantaina tai lauantaina. Altaita oli useita ja erilaisilla poreilla varustettuna. Lisäksi löytyi ulkoilma-alla.

Sviitti ;)
Allasosasto by day
Allasosasto by night
Pulikoinnin jälkeen suuntasimme illalliselle hotellin ravintolaan. Tarkoitus oli, että olisimme menneet Turun keskustaan syömään mutta väsymystaso oli kova, joten halusimme pikaisesti pöperöä naaman eteen ja nukkumaan. Mies nauroi minulle kun heti ensimmäisenä tilasin pöytään pullon punaviiniä. Täytyy huomauttaa, että en ole ottanut lasillistakaan yli vuoteen. ;) Valitsemani menu oli seuraavanlainen: alkuun tomaatti-mozzarella-rucolasalaatti, grillipihvi pääruoaksi ja jälkiruokana sitruunajuustokakku mangosorbetilla. Ai että oli niin hyvää! Kun olimme syöneet, menimme vielä ”aulabaariin” juomaan yhdet, jonka jälkeen suunnistimme nukkumaan. Ajatukseni olivat jo seuraavan aamun aamiaisbuffetissa! :D Rakastan hotelliaamiaisia! En malttaisi koskaan lähteä pois vaan voisin istua tuntitolkulla ja syödä. Tarjolla oli kaikenlaista ja kukaan ei voi sanoa, että ei voisi syödä terveellisesti! Tarjolla oli jokaiseen makuun ja kevyesti mutta tuhdisti voi syödä aivan varmasti.

Aamiainen... enemmänkin olisi mennyt ;)
Puolen päivän aikoihin suuntasimme pikakierrokselle Turun keskustaan, haimme Robert’s Coffesta sumpit ja suuntasimme nokan kohti kotia. 
Turun nähtävyyksiä: Tuomiokirkko
(ainoa, josta sain napattua kuvan! :D)
Turun moottoritiellä on tunneleita joista yksi on jopa 2,3 kilometriä. En ole koskaan siellä päin ajellut joten tulipahan sekin nyt koettua.
2,3 km tunneli kutsuu...
Vuorokauden irtautumisen tarkoitus oli saada lepoa, mutta ei sitä yhdessä yössä saa univelkoja otettua takaisin. Heräilin samoihin aikoihin kuin kotona herään murusen yösyöttöihin. Mutta kyllä tuo oli mukava viettää laatuaikaa ihan vain kaksin miehen kanssa. Sitä kuitenkin tarvitaan parisuhteessa kun on lapsi.

Illalla tein kotosalla punnerruksia sekä ne vatsalihakset. Lyhyt treenini sisälsi vartalonkiertoja, lankkuja, varpaisiin kurotuksia, sivuvatsarutistuksia, lantionnostoja jne. Tänään on miehen treenipäivä, joten voi olla että tulee tänään tehtyä mahdollisesti jonkinlainen kotitreeni myös.

2 kommenttia:

Sugarmindy kirjoitti...

Onnea vuosipäivästä! :)

~Hanna~ kirjoitti...

Hanna kiittää! :)