perjantai 16. syyskuuta 2011

Syksyn tuntua ilmassa ja lupaus uusien tuntien kokeilemisesta

Lähde:
DavidWagner

Kävin tänään pitkästä aikaa jumppailemassa kun on tuo flunssa vihdoin ja viimein hellittämässä. Tuntui todella hyvältä ja innolla odotankin huomista crossing-tuntia. Sunnuntaina ajattelin suunnistaa spinningiin, samoin kuin aika monena päivänä ensi viikolla. Tarkoitus on suunnistaa salille, jossa ohjaajakaverini vetää tunteja. Tarkoitus olisi jossain vaiheessa häntä siellä tuurailla, mutta tottahan toki pitää ensin tutustua salin tuntiraamiin ja sen mukaan rakentaa oma ohjelma. Samalla saan laittaa kengät testiin! :) Tarkoitus kun oli tänään testata mutta suunnistin toisenlaisille tunneille. :)

Tein itselleni lupauksen kokeilla rohkeasti uusia tunteja. Olen aina jotenkin pidättäytynyt samoissa tunneissa, mutta nyt ajattelin astua mukavuusalueelta pois ja ottaa valikoimaan erilaisia ja uusia tuttavuuksia eri saleilta tästä lähialueelta. Ensi viikolle pitäisi myös laatia aikataulu treenien suhteen, mutta riippuu paljon onko anoppini vapaana hoitamaan Kirppua sillä mieheni on muutaman illan töissä jotka ovat periaatteessa minun treenipäiviäni. Kirppu oli torstainakin hoidossa kun kävin hammaslääkärissä (jo toinen vuosi peräkkäin kun ei reikiä! JES!) ja mies oli töissä. Heillä oli mennyt hienosti. Anoppi olisi halunnut pitää Kirpun pidempäänkin. :) Vähän kerrallaan, kyllä hän ehtii varmasti.

Omalla tavallani olen iloinen, että syksy on saapunut. En pane pahakseni lainkaan vesisadetta ja viileämpää ilmaa. On ihana käpertyä sohvan nurkkaan, laittaa villasukat jalkaan ja muutama kynttilä palamaan. Lisäksi kuppi kuumaa mustaherukkamehua ja joku hyvä kirja. Tosin tällä hetkellä kirjallisuus on hyvin treenipainotteista – yllättävää! :D

Tällä viikolla on treenien osalta vielä huomenna crossingia ja sitten sunnuntaina sekä perus- että vauhtikestävyysspinningiä. Ensi viikon treeniksi ajattelin seuraavanlaista settiä:
Ma: Spinning PK
Ti: BodyBalance
Ke: BodyPump + Spinning PK
To: vapaapäivä
Pe: Spinning VK + Bodypump
La: Crossing
Su: Spinning VK

Hyvin aerobinen viikko tiedossa, mutta on siellä lihashuoltoa sekä lihastreeniäkin mukana. :) Muutokset ovat hyvinkin mahdollisia.

Mukavaa ja syksyistä lauantaita kaikille!

Ei kommentteja: