perjantai 30. syyskuuta 2011

Uusia lihaksia ja aamupirtelöä


Jostain kumman syystä eilinen treeni löysi taas jotain uutuuslihaksia mun kropasta! :D No ei, hyvin ottaa sekä keskiviikon BodyPump ja eilinen kotitreeni kehossa. Selkä oireilee tänään enemmän. :/ Täytyy antaa sille venytystä, jos se auttaisi. Meikäläisellä on ollut jonkin verran ongelmia selän kanssa ja todennäköisin syy on ollut keskivartalon löysät lihakset eli ydintuen puuttuminen. Kun sen sai aikanaan kuntoon niin johan helpotti. Mutta nyt raskauden jälkeen kun keskivartalo on päässyt löystymään niin alkoivat ongelmat uudelleen. Enemmän ja enemmän paranee tuki keskellä, joten suunta on oikea. Nyt selkä on saanut vaan kunnon treenin ja todennäköisesti äkeilee sen vuoksi. Annetaan tämä päivä lepoa ja huomenna sitten crossingin pariin.

Aamun pirtelö ja cafe latte valkosuklaasiirapilla odottavat. NAM! :) Tässä aamun pirtelön sisältö:


Rentouttavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

Faijahommia kirjoitti...

Yksi mikä auttoi minun selkävaivoihin oli luonnolliset liikkeet. En ole tehnyt pitkään aikaan millään laitteilla selkälihaksia, vaan ihan omalla painolla, sekä hitaita liikkeitä. Se auttoi minua, toivottavasti sinä löydät oman tavan korjata selkäsi.
Lankku toimii aina tietenkin hyvänä tukilihasten treenauttajana :)

~Hanna~ kirjoitti...

Tuo on ehdottomasti totta! Missään tapauksessa en itse asiakkaalle, jolla on selkäkipuja, suosittelisi raskasta treeniä vaan ensin perustreenin (kevyen) kautta selkä kuntoon. Ja tietysti lekurin konsultointikin ennen. Ilman painoja saa mahtavan kuntoutustreenin keholle ja parhaimmillaan myös todella hyvän kestävyystreenin. :)

Faijahommia kirjoitti...

Mulla on itellä blogi urheilusta kanssa pystyssä ja tammikuusta alkaa projekti missä hoidatutan ammattilaisten kaa mun penikat kuntoon. Siitä voi tulla mielenkiintoinen prokkis. Saa nähä millanen rääkki tulee :D

~Hanna~ kirjoitti...

Kävinkin sen tsekkaamassa ja laitoin itselle suosikkeihin. :)