maanantai 14. marraskuuta 2011

Järkkärikameran hankintaa

Lähde:
Verkkokauppa.com
Olen tässä nyt pohtinut, että on aika siirtyä meidän perheessä järjestelmäkameran maailmaan. Ajattelin, että jos kameran hankkisi itselle ja miehelle joululahjana eikä ostettaisi sitten mitään muuta. Kirpulle toki ja paljon!

Mielessä pyörii Nikon d3100. Olen kyllästynyt siihen, että en saa hyviä kuvia tytöstä tuolla pokkarikameralla. Haluan ikuistaa pienokaisen, vielä kun neiti on pieni. Ja totta kai kasvun myötä haluan hyviä kuvia.

KOKEMUKSIA KYSEISESTÄ KAMERASTA KENELLÄKÄÄN?

Ilmeisesti tuosta kamerasta on kaksi versiota, on normaalilla objektilla ja sitten VR-objektilla joka on jonkinlainen kuvanvakaaja?

Onko järkkärikameraa helppo kannella ympäriinsä, jos jonnekin lähtee? :) Ilmeisesti jopa täysin aloittelija voi saada hyviä kuvia aikaiseksi?

Ostos on todella hintava ja siksi toivoisinkin, että jollain olisi antaa kommentteja. :)

Treenien osalta tänään on lepopäivä illan vatsoja lukuun ottamatta.

Eilen oli VK-spinningiä ja PK-crossingia. Keskisyke VK-spinnin aikana oli 156 paikkeilla. Crossingissa mittari ei toiminut kun en ehtinyt ennen tunnin alkua kostuttaa ja asetella mittaria uudelleen.

Ihanaa alkanutta viikkoa! Poltetaan kaikki isänpäiväkakut tällä viikolla pois kropasta! ;D

3 kommenttia:

Mappe kirjoitti...

Meillä on Canonin digijärkkäri, joten tuosta Nikonista en osaa sanoa mutta noin yleisesti järjestelmäkameroista sanoisin, että ainakin meillä tuppaa jäämään herkemmin kotiin, juurikin kokonsa puolesta. Tuota kannettavaa kun on nykyään niin kamalasti... ;)

Kyllähän automaattiohjelmillakin saa hyviä kuvia ja jos jaksaa/ehtii kameraan paneutua, niinkuin ehkä kannattaakin jos moiseen kapistukseen sijoittaa, saa vielä parempia kuvia. ;) Tietenkään en tiedä millainen nykyinen kamerasi on, mutta ainakin meillä maailma aukesi tuon Canonin myötä. Aiempi digipokkari oli kamalan hidas, sai päivän odotella että voi ottaa uutta kuvaa jne. Eläinten kuvaaminen varsinkin oli tosi hankalaa juurikin tuon hitauden takia, mutta uskoisin, että nykyiset digipokkarit on senkin suhteen jo parempia. Meillä on tuo järkkäri ollut jo useamman vuoden, eli se aiempi kamera oli ajalta kuokka ja kirves. :D

~Hanna~ kirjoitti...

Tuli hommattua sitten tuo järkkäri! :D Mutta hieman pelkään myös tuota, että kuinka helposti kamera jää kotiin, kun on niin iso kooltaa. Mutta ehkä sitä oppii. :)

Hyviä kuvia näyttää tulevan - tyttökin näyttää jopa tytöltä! ;D

Mappe kirjoitti...

Sitä pitää vaan kantaa mukana, tottuuhan siihen lisäpainoon kyllä. :D