maanantai 7. marraskuuta 2011

Kanamupellusta ja core-treeniä

Tein aika hyvänmakuista kanakastiketta viime viikolla ja ajattelin jakaa reseptin myös teidän kanssanne.

Mitä tarvitaan?

Paista broileri, lisää pilkottu paprika ja sipuli joukkoon. Lisäksi valkosipuli. Kun kasvikset ovat sopivan rapsakoita, lisää mausteseos ja kerma. Anna hautua hetki ja valmista nuudelit. Voilá, ruoka on valmis. Hyvää ja helppoa! :)

Maku on hyvä, mutta ainoa miinus on tähtianis, joka maistuu hieman liikaa makuuni läpi mausteseoksesta. MUTTA teen tuota pöperöä varmasti vielä uudelleen, sillä se on helppo perusruoka minun keittotaidoilleni. ;D

Vyötärönkiristys-haaste jatkuu. Aikaa on enää 11 päivää ensimmäiseen etappiin. Valitettavasti joudun toteamaan, että ei taida tavoite ihan toteutua MUTTA suunta on ollut huomattavasti positiivisempi ja ollaan kuitenkin matkalla oikeaan suuntaan. Tavoitteeni on siis saada raskausaikana löystynyt korsetti takaisin kuntoon ja tiukaksi. Vatsalihakset ovat jo tiukentuneet, mutta se rasvakerros on edelleen siinä päällä. Hiljaa hyvä tulee.

Aloitin myös CLA-kapseleiden syömisen, josko niistä olisi jotain hyötyä. Tosin aika ristiriitaista tietoa löytyy kun lukee keskusteluja. Toiset sanovat, että auttaa ja toisten mielestä ei auta lainkaan. Osa on ottanut Green Tea -kapselit myös käyttöön ja se on myös ostoslistalla tulossa testiin. Juon kyllä myös vihreää teetä, jolla sanotaan olevan vaikutusta aineenvaihdunnan kiihtymiseen.

Viime viikko oli hävettävän heikko treenien osalta! :/ Yksi crossing, yksi spinning ja vatsatreenit… Ei hyvä lainkaan. Mutta pakko myöntää, että tämä synkkyys vaikuttaa ainakin minuun, olen väsynyt koko ajan. Lisäksi pieni Kirppu on jälleen muuttanut unirytmiään eikä niinkään hyvään suuntaan. Pitkään päästiin jo nolla heräämisillä, mutta nyt on jälleen nukahtamisen kanssa ongelmaa sekä yöruokailut ovat palanneet kuvioihin. Ehkä tämä tästä… pitänee keksiä joku mukava keino, jolla piristää mieltä. :)

Ei anneta syksyn pimeyden masentaa vaan yritetään nauttia! :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

Mappe kirjoitti...

Pikkukirppujen rytmit vaihtelee, tuskastuttavan usein varsinkin kun mennään hyvästä huonompaan päin. :/ Juuri kun ehtii tottua johonkin, kaikki meneekin päälaelleen. Tsemppiä!

~Hanna~ kirjoitti...

Juuri näin! Ehdin tottua uniin ja nyt revitään ylös keskellä yötä! ;) Tähän on vain totuttava.