maanantai 21. marraskuuta 2011

Tietotulvaähky ja uusi keittiön pöytä


Viikonlopun koulutuksen teoria on pyörinyt mielessä nyt taukoamatta ja koko ajan pohdin lihasten kiinnittymisiä ja analysoin liikkeitä päässäni. :) Kyllä, myös yöllä!

Ongelma on vain siinä, että pieni Kirppu ei täysin ymmärrä tätä äidin tarvetta opiskella ja vaatii oman aikansa päivästä --> eli jokainen minuutti ja sekunti. ;) Niinpä yhdistän äitiyden ja opiskelun väännellen ja käännellen sitten Kirppua ja Kirpun raajoja erilaisiin asentoihin. Ei, en tee mitään väkisin enkä satuta lastani!

Lisäksi lapsi saa läheisyyttä ja hellyyttä kun käytän häntä mallina lihasten opettelussa. Miten niin opiskelu on tylsää? Neiti myös tykkää kun luen hänelle, se on ihan sama mitä luen kunhan luen. Niinpä yhdistin tämänkin ja luen neidille treenikirjoja. :)

Viime viikolla päätimme miehen kanssa että on aika siirtyä vanhasta perintöruokapöydästä uuteen, meidän näköiseen pöytään. Suuntasimme Ikeaan, josta löysimme sopivan pöydän perheellemme. Käsin Askon, Sotkan, Vepsäläisen etc. sivut läpi, mutta tuo Ikean pöytä on hyvä. Työpaikallani on kyseinen pöytä, samoin ystävälläni ja hän on kehunut pöytää paljon. Ja ainakin nyt vaikuttaa hyvältä.

Uusi ihana pöytä.
 
Olen päättänyt, että saan tämän asunnon asuttavaan kuntoon, johon kehtaan pyytää ihmisiä kylään. Vihaan asuntoamme yli kaiken ja haluaisin muuttaa. Olemme 3 vuotta etsineet sitä omaa ihanaa asuntoa, mutta olemme tarkkoja siitä, millaisen haluamme. Eikä valitettavasti sitä ole löytynyt vieläkään. Olen jo adaptoitunut ajatukseen, että emme pääse tästä asunnosta mihinkään, joten yritän sisustaa tämän sellaiseksi jossa viihdymme… hankalaa se on kun lattialla on muovimatot mutta siihen en satsaa, että laittaisimme parketit! Asunto kun ei kuitenkaan ole omistusasunto, niin en halua panostaa siihen. Yritetään kaikella muulla saada asunnosta asumiskelpoinen.

6 kommenttia:

Matkatar kirjoitti...

Kunhan tuli mieleen...etsittekö omistusasuntoa? Onko Orimattila (n.100 kilsaa Helsingistä) liian kaukana? Meillä on nimittäin myynnissä n. 100 neliöinen asuntomme, ja tämä on Erilainen, jos sellaista etsii...jos kiinnostaa kuvia tm niin kysäise, voin laittaa sähköpostilla.

~Hanna~ kirjoitti...

Orimattila on hieman liian kaukana, vaikka ihanan rauhaisa paikkahan se olisi. :)

Hannaliikkuu kirjoitti...

Kiitti vinkistä. Pitääpä kokeilla, vieläköhän mun 3v "pikkuvauvalle" kävis lukemiseksi mitä tahansa! :-D Voi olla, ettei enään mene läpi. Mullakin pyörii opetukset koko ajan mielessä. Pitäis yrittää ne välillä saada kauemmaksi ajatuksissa, että ne asiat sais rauhassa hautua siellä. Mutta se on vaikeaa. Tsemppiä opiskeluun! =)

Sugarmindy kirjoitti...

Haha, mää luin siskontyölle fysiikan kirjoja likan ollessa vauva :D ja hyvin uppos, joskus näytti jopa kuuntelevan. Useimmiten nukahti aika nopeasti.

Anonyymi kirjoitti...

Komea pöytä! Meillä on miehen kanssa ihan sama ongelma sen oman asunnon etsinnässä. Ollaan varmaan vähän liiankin tarkkoja, millainen asunto tahdotaan. Halutaan kuitenkin sellaisen asunto, jossa oikeasti viihdytään :).

~Hanna~ kirjoitti...

Se on ihan sama mitä lukee, joko pieni nukahtaa tai kuuntelee. :) Jos siitä olisi hieman apuja myös pienelle tulevaisuutta varten? :D