keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Treeniä spinningpyörän päällä


Kiitos Mapen, törmäsin uuteen ohjelmaan joka alkaa tammikuussa. Kyse on Jutta Gustaffsbergin ohjelmasta. Livin sivuilta suora lainaus:

”Jutta ja Superdieetit on Livin uutuussarja, jossa seurataan Jutta Gustafsbergin valmistautumista Body Fitnessin MM-kisoihin. Tammikuussa alkavassa ohjelmassa seurataan muita painonsa kanssa kamppailevia ihmisiä. Haastattelussa Jutta paljastaa, minkälaisia tyyppejä keväällä ohjelmassa nähdään!”


LA Times kirjoitti artikkelin koskien sisäpyöräilyvillitystä Ameriikan itärannikolla, joka on myös kovaa vauhtia rantautumassa länteen. Brooke Shields, Chelsea Clinton, Tom Cruise ja Kelly Ripa ovat jääneet koukkuun tähän uuteen (?) innostukseen.

Mistä on kyse? Näyttelijä ja TV-juontaja Kelly Ripa kuvailee lajia seuraavanlaisesti: ”Tässä treenissä on jotain suurempaa kuin normaalissa liikuntatunnissa. Tunti on erittäin inspiroiva ja se tekee hyvää niin mielellesi kuin kehollesikin.” Jaa… Kyse on SoulCycle-tunnista, joka on enemmän kuin tavallinen sisäpyöräilytunti. On varmasti, akrobatiaa ja koreografiaa. Juuri sitä, mitä sisäpyöräilyn ei pitäisi olla. Koreografiset tunnit sekä lihaskuntotunnit ovat sitä varten erikseen. Vaikka ollaan kiireisiä, ei silti tarkoita että kaikki lajit pitäisi yhdistää keskenään. Tosin, onhan jo zumbaankin otettu Tone Sticksit mukaan jotta treenistä saadaan tehokkaampaa!

Itse olen yksikertaisuuden kannalla Ei mitään punnerruksia samalla kun poljetaan, ei mitään pystypunnerruksia tai hauiskääntöjä. Treeni alkaa mennä jo vaarallisuuden puolelle ja huomio herpaantuu jalkojen työstä.

Katso itse mistä on kyse ja kerro mielipiteesi! :)

                                                    Lähde: youtube.com

7 kommenttia:

Sugarmindy kirjoitti...

Wat wat waaat? Äkkiä syynäämään mistä on kyse :P kiitos vinkistä.

Hannaliikkuu kirjoitti...

Mä en kans käsitä, miksi pitäis pyöräily ja (yläkropan) lihaskunto sotkea keskenään. Hienoa, et on yhdistelmälajeja, mut kaikkea ei tosiaan tarttis mennä yhdistelemään. Ennen sisäpyöräilytunnit oli täynnä sirkushuveja ja toivon todella, että siihen EI olla menossa uudestaan!!!

~Hanna~ kirjoitti...

Mindy!! Missä sä olet ollut? :)

Ikiliikkuja: samaa mieltä olen, ei se ole enää sisäpyöräilyä. Yksinkertaisuus on avain tässä lajissa vaikka toiminnallisuutta muuten kannatankin. :)

Sugarmindy kirjoitti...

Täällähän minä, lueskellut kyllä blogeja, mutta omaani en ole keksinyt mitään postattavaa...

Sugarmindy kirjoitti...

Niin ja tuolla sirkuttelun (twitterin) puolella roikun aika paljon. Tosin siellä noi aiheet ei ole ihan samaa kuin blogissa... Kaikkea muuta melkein :D samalla nimellä löytää sieltä, jos siellä suunnilla liikkuu ;)

~Hanna~ kirjoitti...

Mie jo pelästyin, et mihin olet kadonnut! :) En oikein ymmärrä tuota Twitteriä lainkaan, siis mikä sen perusajatus on ja mitä siellä voi tehdä...

Sugarmindy kirjoitti...

Oikeastaan se on (mun mielestä ainakin) 24/7 global chat :D
Hyviä linkkejä, vinkkejä, juttuja ja uusia tuttavuuksia, ihan mistä aiheesta vain. Tai sitten vain voi "stalkata" vaikkapa julkkisten juoruja, lehtien otsikoita, ja monista (?) tapahtumista on "twitter-raportteja".