perjantai 2. joulukuuta 2011

Kun treeni vaan ei kulje


Joskus on päiviä, jolloin treeni vaan ei luista mihinkään suuntaan. Ipanalla on ollut jo kaksi viikkoa todella vaikea saada iltaisin unta, nukahtaa kyllä hetkeksi mutta sen jälkeen alkaa uskomaton huutokonsertti. Huutoa jatkuu ainakin tunnin verran. Enää yöt ei mene siististi ilman herätyksiä vaan esimerkiksi viime yönäkin Ipana ähkäsi sängyssä kerran tunnissa jotain. Joko ihan vaan ähelsi tai sitten kitisi. Ei ole meikäläisen uni ollut kovinkaan syvää, koska olen heräillyt jatkuvasti. 



Aikaisin aamulla Ipana päätti ettei nukuta enää lainkaan, joten siinä sitten meikäläinen silmät ristissä antamaan sapuskaa ja viihdyttämään neitiä.

Tällaista on ollut nyt jo sen pari viikkoa… Päiväunille käy hyvin itsenäisesti ilman mitään nukuttamisia (ainakin suurimmaksi osaksi), mutta mikä hemmetti siinä yössä on? Tankki on itsellä ihan tyhjä ja se näkyi eilisessä treenissä. Oli RVP-tunti ja jo alun lämmittely ja sen jälkeen tiukka jalkasetti sai sykkeet nousuun eikä se rauhoittunut sitten millään. Koko tunti tuntui todella haastavalta ja pienetkin painot tuntui raskaalta. Tunnin jälkeen istuskelin ja ihmettelin kun tuntuu niin oudolta. Katsoin sykemittaria ja siellä se syke huiteli 183 paikkeilla!!! Siis mitä?? Pieni pelko siinä iski, että miksi ei syke laske nyt lainkaan… Olo ei ollut hyvä. Ennen tuntia oli jo normaalia korkeammalla syke, mutta ajattelin sen taas johtuvan jännityksestä – jännitän aina ennen lattiatuntien vetämistä koska en niitä ole kovinkaan paljoa vetänyt. Eipä johtunut siitä. Tosin muistan, että sanoin kotona miehelle ennen salille lähtöä, että pamppaileepa sydän kovasti kun nousin rappuset ylös hakemaan vaatteita.

Mitä tästä voi päätellä? Unettomat yöt ja jatkuva väsymys vaikuttaa kehoon epäsuotuisalla tavalla…

Tänään tuntuu aivan samanlaiselta kun kannoin Ipanaa rappusia ylös ja jopa alas! Jalat on saaneet osumaa eilisestä treenistä ja on muuten lihakset kipeät. Oli taas uudenlaisia liikkeitä, joihin jalat ei ole tottuneet ja sieltä sitten uusia lihaksia heräilee.

Tänään pidän lepopäivän ja huomennakin ihan vaan kevyttä, leppoisaa crossailua aamutuimaan.

Rentouttavaa viikonloppua! Toivottavasti sinun treenisi meni paremmin! :)

2 kommenttia:

Mappe kirjoitti...

Kurjaa kun illat on menny tuohon. :/ Miekin haikailen niiden aikojen perään, kun sänkyyn sai viedä ihan hereillä olleen tyttösen ja sinne se parissa minuutissa sitten nukahti aivan itse ja nukkui aamuun. Nyt inahtelee ja itkeskelee monta kertaa yössä ja nukahtaminen on välillä tosi hankalaa.

Yritä saada levättyä, jooko? :)

~Hanna~ kirjoitti...

Juttelin äiteen kanssa ja hän sanoi, että on aina meidän veljen kanssa nukuttanut. Ja aina ollaan oltu molemmat hieman ongelmaisia... voiko tällainenkin olla perityvää? No, lepäillään... jossain vaiheessa. Kevään treenikalenteri hieman jännittää.

Jaksamisia sinullekin! Kyllä tämä tästä. :)