lauantai 3. joulukuuta 2011

Voi jalkaparat


Torstainen RVP on todella ottanut osumansa meikäläisen pakaroihin ja reisiin. Kävelen kuin pingviini konsanaan. :) Joka ikiseen lihakseen kolottaa. MUTTA sillä se lähtee millä se on tullutkin, eli huomenna salitreeniä kropalle.





Aamu crossailu ei tilannetta juurikaan helpottanut vaikka ensin ajattelin, että kyllä ne lihakset vetreytyy liikkumalla. Tunti tuntui kuitenkin hyvältä ja keskisyke oli 152 (ihan normisetti meikäläiselle aamutuimaan ja vielä rankan, unettoman yön jälkeen). Olo on ollut todella väsynyt myös tänään eikä ihme – tunnin välein tsekannut kelloa yöllä ja ihmetellyt tuon Ipanan menoa. Vaikuttaisi siltä, että neiti nukkuu mutta samaan aikaan vartalo vispaa ja sheikkaa joka suuntaan… Seurailen tilannetta varmaan taas tänäkin yönä. Ajattelin laittaa toiseen korvaan korvatulpan, jos se hieman blokkaisi tytyn ääniä mutta kuitenkin pysyisin edes hieman valppaana jos hätä tulee. :)

Kävin shoppailemassa ihania treenivaatteita tänään treenien jälkeen… I am very happy! :) Vaatteita kuluu todella paljon joten kaapissa pitää myös olla vaihtovaatteita tarpeeksi – tekosyyni miehelle, jotta voin ostaa lisää ja lisää ja lisää! :D

Rauhaisaa lauantaita!

Ei kommentteja: